I LOVE Σόιμπλε

…και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

 

Ε, ναι. Ζούμε στο country που δεν δεχόμαστε κουβέντα για τον Σόιμπλε. Λέξη! Μύγα στο σπαθί μας! Αν κάποιος μας τον κατηγορήσει, γινόμαστε έξαλλοι! Τα παίρνουμε στο κρανίο! Είμαστε έτοιμοι να τον γδάρουμε! Α, guys μου όλα κι όλα, μη μας πείτε το nothing για τον γερμανό υπουργό, το ξεκαθαρίσαμε! Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας!

Ο εθνικός μας ευεργέτης
Η ανοησία, η βλακεία, η υποκρισία στα σόσιαλ μίντια guys μου δεν παίζεται. Δεν περιγράφεται! Έτοιμη η διαδικτυακή κοινότητα των βλακοδημοσιογράφων (sic) να κατασπαράξουν όποιον τύχει και πει το παραμικρό για τον Σόιμπλε. Ναι αυτόν τον άγιο άνθρωπο, τον εθνικό μας ευεργέτη. Αυτόν! Τον πονάει η ψυχή μας και δεν ακούμε λέξη για δαύτον. Τέτοια ευγνωμοσύνη τού έχουμε! Τέτοιον έρωτα!

Μπλέ ή κόκκινο μνημόνιο; Αυτό είναι το θέμα μας!
Τελικά, εμείς σαν country δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα μνημόνια. No, no. Κανένα θέμα! Το nothing! Ίσα ίσα που τα γουστάρουμε! Τα λαχταράμε! Να, η μόνη μας έννοια και η μόνη μας ένσταση… είναι το χρώμα. Δηλ αν το μνημόνιο που θα μας φορεθεί θα είναι κόκκινο ή μπλε. Στην πρώτη περίπτωση γινόμαστε ηφαίστειο και επαναστατούμε, στη δεύτερη δεν τρέχει τίποτα. Όλα καλά!

Η μ@λακία βασιλεύει στα social media
Α ρε μ@λακία που μας βαράει κατακούτελα στα facebookia και στα τουίτερ. Απύθμενη! Μη μας πείτε το τίποτα για Στουρνάρες, για Παπαδήμους κτλ γιατί σας βάζουμε στο στόχαστρο και σας πετάμε βελάκια! Η κουταμάρα τους μιλάμε δεν έχει όρια. Που βγήκε ο άλλος, ποιος τώρα ο Φιλιππάκης όχι δηλ και καμιά huge προσωπικότητα… και είπε για τον τραπεζίτη και σηκώθηκε το ιντερνετικό σύμπαν να τον λιντσάρει!

Δελτία ειδήσεων για κλάματα
Και  η βλακεία έχει και συνέχεια. Που το κάνουν θέμα στις ειδήσεις ως viral, οι διευθυντές ενημέρωσης τρομάρα τους που πιάνουν τον παλμό. Ναι, διότι αν δεν κάνατε understood, την κοινωνία εκεί έξω την ενόχλησε τρομερά η π@π@ρια που έγραψε ο (ποιος;) ο Φιλιππάκης. Και το κάνουνε θέμα στα δελτία τους!

Δημοσιογραφία του κ@λου
Ρε; Hello! Δημοσιογράφοι του κ@λου! Την κοινωνία εκεί έξω άλλα την καίνε! Με άλλα γίνονται έξαλλοι και έρχονται σε απόγνωση! Καρφάκι δεν τους καίγεται αν τους κακολογήσουνε τον Σόιμπλε, ή τον Στουρνάρα ή τον Παπαδήμο ή κάποιον από τα υπόλοιπα αγαπητά χρυσά παιδιά! Τον εργαζόμενο τον καίει η φτώχεια του και τον αγρότη ότι δεν έχει πια όρεξη να καλλιεργήσει τα χωραφια του διότι ό,τι βγάζει του το παίρνουνε όλο! Αυτά! Γκέγκε!

Φοβερό casting (μα τον Σπυρόπουλο;)
Άσχετο εντελώς, αλλά να το σημειώσουμε. Βρε ΕΡΤ είναι δυνατόν μια τέτοια βραδιά του μεγάλου τελικού σε μια τέτοια κορυφαία διοργάνωση, να έχετε καλεσμένο μετά στην εκπομπή για να σχολιάσει, τον… Αλέξη Σπυρόπουλο; Jesus! Τόσοι ανθρωποι μεγάλοι και τρανοί, πχ ποδοσφαιριστές που έχουνε λάβει μέρος και θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον ο λόγος τους και εσείς μας μπουμπουνάτε τον journalist του Σκάι; Ότι τι; Κρίμα, αν μη τι άλλο αδικείτε τα σούπερ αντανακλαστικά σας στη μετάδοση των τρομοκρατικών επιθέσεων του Λονδίνου!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume για ωραίο songάκι!)

Comments are closed.