Ένοχος ο Πολάκης

 

Η ετυμηγορία των καναλιών βοηθούντων των προθύμων «εισαγγελέων»…

Σήμερα είναι ο 11χρόνος Μάριος… λίγα χρόνια πριν τον Οκτώβριο του 2012 μια 37χρονη μάνα σκοτώνει μέσα στην Ευελπίδων (φαντάσου αυτό να γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ) δύο άνδρες που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του γιου της στο Ζεφύρι… πιο παλιά τον Νοέμβριο του 2001 ο αστυφύλακας Τυλιανάκης κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του αθίγγανου Μαρίνου Χριστόπουλου.

Τα περιστατικά τυχαία… Άλλωστε ο κατάλογος στο λήμμα Ζεφύρι είναι ατελείωτος. Μόνο τα κανάλια έχουν κοντή μνήμη! Και ξεχνούν ότι ο γνωστός οικισμός είναι από τα τέλη του 1980, μέχρι και σήμερα το μεγαλύτερο κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και όπλων στη χώρα… Χωρίς καμία κυβέρνηση για 30 χρόνια να έχει κάνει κάτι!

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά; Για τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές των καναλιών σημασία έχει μόνο η κακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε μέσα σε δύο χρόνια τη χώρα… Πρώτα τη χρεοκόπησε και μετά τη φόρτωσε μνημόνια, κόβοντας μισθούς και συντάξεις… Ενώ από παράδεισο τη μετέτρεψε σε κόλαση ανομίας και εγκληματικότητας!

Και κάπως έτσι έβγαλαν την ετυμηγορία (βοηθούντων διαφόρων πρόθυμων «εισαγγελέων» – τύφλα να ‘χει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): ένοχος ο Πολάκης!

 

ΥΓ Για την ιστορία και μόνο να θυμίσουμε τι έλεγε το φθινόπωρο του 2012 με αφορμή κάποια αντίστοιχα περιστατικά στο Ζεφύρι ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας μιλώντας σε στελέχη της αστυνομίας στη ΓΑΔΑ, «Η σημερινή πολύ μεγάλη επιχείρηση στο Ζεφύρι αποδεικνύει ένα πράγμα, το οποίο είναι μέσα στο γενετικό υλικό, στο DNA της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας: ότι δεν είναι επιτρεπτό να υπάρξουν και να αφεθούν να συντηρούνται εστίες ανομίας στη χώρα. Αν μου επιτρέπετε να πω κάτι, έχουμε ζήσει όλοι πολλά χρόνια με την ανοχή εστιών ανομίας στη χώρα. Είτε αυτές λέγονται κουκούλες, είτε λέγονται Ζεφύρι, είτε λέγονται με διάφορους τρόπους αυτές οι εστίες ανομίας πρέπει να σταματήσουν» και πρόσθεσε ότι δεν είναι κάτι που θα συμβεί με «έναν μαγικό τρόπο αύριο το πρωί. Έχω απόλυτη αίσθηση ότι απαιτείται βάθος χρόνου και ένταση προσπάθειας και ειλικρινά – γιατί δεν μου αρέσει να ωραιοποιώ τα πράγματα – ξέρω πολύ καλά ότι όλα αυτά καλείστε να τα κάνετε βασισμένοι σε μια οργανωτική δομή της δεκαετίας του ’80. Και κάτι που είναι ακόμη πιο στενάχωρο για μένα που είμαι ο πολιτικός σας προϊστάμενος, με αμοιβές που θυμίζουν τη δεκαετία του ’60».

Comments are closed.