Μαντάρα τα έκανε

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

 

Τώρα εδώ το situation από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις! Μία μέρα guys μου μετά το πολυαναμενόμενο Eurogroup και ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει με ανακοίνωση… για την απομάκρυνση της Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ! Ντάξει! Μα είναι για γέλια ο wannabe prime minister! Και για κλάματα την ίδια ώρα…

Breaking news
Βρε Κούλη. Βρε Αία! Τον πόνεσε το σκιτσάκι που είχε ανεβάσει η journalist στο Facebooki της – τον ίδιο να ζητιανεύει εκλογές –  και το χασε ο μπαγάσας! Βρε Κούλη. Άκου δω τώρα breaking news να πάθεις σόκι! Και δέος!

Μακριά!
Αν πιστεύει ακράδαντα κάθε λέξη και νόημα της ανακοίνωσης και του σκεπτικού που μπουμπούνισαν εκεί στη ΝΔ για να τζάσουν την Ακριβοπούλου… τώρα guys μου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα πρεπε κανονικά να μιλάει με ίχνος δημοσιογράφου! Να τον βλέπει στο δρόμο (τον δημοσιογράφο) και να αλλάζει πεζοδρόμιο!

Έχει απασφαλίσει το σύμπαν, η Ακριβοπούλου τον μάρανε
Διότι guys μου; Και τα χουμε ξαναπει. Στα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει στο country τέτοιο απασφάλισμα των journalists… που δεν λέγεται! Δεν περιγράφεται! Κάποτε, κάπου μιλούσαμε για «αντικειμενικότητα» που πρέπει να χει ένας δημοσιογράφος και να μην κάνει σημαία του τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ποιο κόμμα στηρίζει κτλ. Ε, τώρα επί ΣΥΡΙΖΑ έχουν απασφαλίσει λέμε όλοι! Και έχουν καταργηθεί τα everything!

Hello Κούλη;
Το τι γίνεται στα σόσιαλ μίντια δεν περιγράφεται! Από το μένος τους όλοι για την κυβέρνηση – και όταν λέμε όλοι εννοούμε τους journalists, δεν μας νοιάζει αν τοποθετούνται πολιτικά π.χ. οι κομμωτές… Αυτοί λοιπόν guys μου, οι journalists, έχουν λαλήσει. Και γράφουνε καθημερινά σημεία και τέρατα για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση.

Τέρατα λέμε
Δεν είδαμε να ενοχλείται κανένας. Από τη ΝΔ. Και αν πείτε τώρα το γνωστό – την ΕΡΤ την πληρώνουμε κτλ. Να σας πούμε ότι υπάρχουν και στην ΕΡΤ  δημοσιογράφοι που τις επικροτούν αυτές τις αναρτήσεις με τα λάικ, τα χαχα κτλ. Και πάλι δεν είδαμε να ενοχλείται κανένας! Αλλά και γενικώς, είπαμε. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στις ενημερώσεις τους, που κάθονται δίπλα τους στα πάνελ, ή που τους φιλοξενούν γενικώς στις εκπομπές τους… που γράφουνε τέρατα στα facebookiα και τα τουίτερ τους! Κανονικά λοιπόν δεν θα πρεπε να τους μιλάνε εκεί στη ΝΔ σε όλους αυτούς!

Επί ΝΔ ήταν όλα υπέροχα…(κινδύνευε με λουκέτο το FB και το twitter!)
Η Ακριβοπούλου μας πείραξε; Γνωστοί δημοσιογράφοι που κοροιδεύουνε κάθε μέρα την κυβέρνηση, δεν τους θίγουν τις δημοσιογραφικές τους ευαισθησίες; Διότι όλους αυτούς τους journalists δεν είναι ότι είναι πάντα έτσι μες στην κριτική της εξουσίας. Επί ΝΔ μούγκα στρούγκα ήτανε! Αλλά βέβαια τότε δεν υπήρχε και λόγος να κανιβαλίσεις στα σόσιαλ μίντια. Ήταν όλα υπέροχα!

Δύο μέτρα … και 15 σταθμά
Όπως πχ τώρα που ενώ όταν κυκλοφορούσε ότι ο Σαββίδης θα πάρει τον ΔΟΛ, κράζανε όλοι και ήταν στα κάγκελα για τη διαπλοκή που ερχόταν καβάλα στο άλογο… Τώρα που το συγκρότημα πήγε στα χέρια του Μαρινάκη, ξαφνικά την εξολοθρεύσαμε! Τη διαπλοκή! Για αυτό πια δεν καταγγέλλει κανείς το nothing!

Duty free γελοιότητα, κοπιάστε!
Ε, μα είμαστε για γέλια! Και για κλάματα! Τελικά αυτό το country ένα προιόν εξάγει με εξαιρετική επιτυχία. Τη γελοιότητα! Σε μεγάλες δόσεις! Duty free σε όλο το universe!

Βρε αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume do not forget!)

Comments are closed.