«Μονομαχία» Χριστοφορίδη – Μουρούτη στο twitter

 

…για το δορυφόρο

Πηγή periodista.gr

Σε ένα απαράδεκτο tweet του πρώην υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Μουρούτη απάντησε ο Γιώργος Χριστοφορίδης, σύμβουλος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά.

Μάλιστα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έκανε retweet τις αναρτήσεις του Γιώργου Χριστοφορίδη για εκείνους που χωρίς ντροπή είχαν πουλήσει τον δορυφόρο μας και παραλίγο να χάσει η Ελλάδα τα δικαιώματά της στο διάστημα.

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης προσπάθησε να εξηγήσει στον Γιώργο Μουρούτη πως  “ο Hellas Sat 3 θα παρει την ελληνικη τροχιακη θεση, δινοντας μας τους διπλασιους αναμεταδοτες απο ο,τι επι Σαμαρα”. Αυτό ήταν κάτι που μάλλον αδυνατούσε να κατανοήσει ο Μουρούτης.

Ο Γιώργος Μουρούτης, εκ των συντελεστών σήμερα του ακροδεξιού, περιθωριακού liberal.gr κυριολεκτικά διασύρεται. Αν και ήταν στο γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά δεν γνωρίζει (δεν προλάβαινε, έπαιζε όλη την ημέρα στα σόσιαλ μίντια) πως επί ΝΔ πουλήθηκε ο δορυφόρος μας μαζί με τον ΟΤΕ στην Deutsche Telecom.

Με τη διαπραγμάτευση που έκανε η καταστροφική κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου πήραμε 3 αναμεταδότες ως αντιπαροχή για την τοποθέτηση του δορυφόρου στην ελληνική τροχιακή θέση.

Τον ένα δεν τον χρησιμοποιήσαμε ποτέ.
Τώρα, χάρη στη διαπραγμάτευση αυτής της κυβέρνησης πήραμε 6 αναμεταδότες που θα χρησιμοποιηθούν από τον Στρατό, την ΕΥΠ και για ασφαλείς επικοινωνίες σε όλο το δημόσιο.

Comments are closed.