Αν αυτό που κάνουν θεωρείται υγιές και κανονικό

 

…καλύτερα επιτροπεία για πάντα

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι ότι η Φώφη Γεννηματά λειτουργεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως τα support group στις συναυλίες… Αλλά το φαινόμενο να μαζεύονται σε ένα συνέδριο εν προκειμένω της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια και στην καταστροφή… για να συμφωνήσουν για πολλοστή φορά μεταξύ τους, πόσο κακό έκανε στον τόπο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας (που κυβερνά σκάρτα δυο χρόνια)!

Να παρελάσουν από το βήμα του συνεδρίου πρόσωπα και στελέχη που θα έπρεπε να είχαν μεταναστεύσει για να δηλώσουν ότι ένας είναι ο εχθρός ο κυβερνητικός συνασπισμός! Και όχι οι πολιτικές που ασκούσαν 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, διαφθορά, διαπλοκή, κακοδιαχείριση, πελατειακό κράτος, ρουσφέτια, ρεμούλες… ο κατάλογος δεν έχει τέλος!

Διότι πιο τρομακτικό και από αυτό που συμβαίνει, δηλαδή να μαζεύονται και να λένε κάθε φορά αυτά που λένε, είναι ότι τα πιστεύουν! Πιστεύουν δηλαδή ότι η χώρα καταστράφηκε επειδή δεν κυβερνούν οι ίδιοι και κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύουν ότι για όλα τα κακά του τόπου ευθύνεται η διετής διακυβέρνηση Τσίπρα! Αν αυτό τώρα είναι κανονικό, αν δηλαδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται υγιείς και ικανοί να σώσουν τη χώρα, τότε καλύτερα να παραμείνουμε υπό επιτροπεία για πάντα. Είναι πιο safe επιλογή!

 

*Η φωτογραφία είναι William Faithful από το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»

Comments are closed.