Φώφη, Άδωνης και Όλγα οι μοναδικοί πολιτικοί στο γάμο του Ρουβά

 

Οι κουμπάροι τους άνοιξαν την… πόρτα στο κοινωνικό γεγονός της χρονιάς

Αν και υποτίθεται ότι έγινε σε κλειστό κύκλο… δεκάδες ήταν οι καλεσμένοι στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη! Φυσικά οι περισσότεροι όπως ήταν αναμενόμενο προέρχονταν από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο… Ωστόσο, ανάμεσα τους ξεχώρισαν και τρία πολιτικά πρόσωπα, εκ των οποίων το ένα αρχηγός κόμματος!

Ο λόγος για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, καθώς επίσης και τη βουλευτή της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως ήταν λοιπόν φυσικό σχολιάστηκαν δεόντως και οι τρεις πολιτικές παρουσίες… με τους περισσότερους να αναρωτιούνται για τους δεσμούς που συνδέουν τον Σάκη Ρουβά και τη σύζυγό του, με τους τρεις κορυφαίους πολιτικούς.

Αν και στο παρελθόν έχει ακουστεί ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει δεχθεί προτάσεις για να πολιτευθεί… ενώ είχε πάρει θέση και στο δημοψήφισμα του 2015… οι γνωρίζοντες τον κατατάσσουν στην επιρροή της συντηρητικής παράταξης… τονίζοντας όμως, ότι δεν διατηρεί στενές επαφές με πολιτικούς για ευνόητους επαγγελματικούς λόγους!

Έτσι λοιπόν οι μοναδικοί πολιτικοί που πέρασαν το… κατώφλι και βρέθηκαν στο γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη… χρεώνονται ως καλεσμένοι των κουμπάρων, δηλαδή των Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Αφού ως γνωστόν ο καθένας από τους τρεις διατηρεί στενούς δεσμούς με την οικογένεια… Κατά συνέπεια, εκτός από το προνόμιο των σχέσεων τους με τον ισχυρό επιχειρηματία και την οικογένειά του, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παραβρεθούν και στο γάμο της χρονιάς, αν όχι της δεκαετίας, όπως τον χαρακτήρισαν πολλοί!

Comments are closed.