Επιστρέφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην ΕΡΤ

Καθημερινές “Αίθουσα σύνταξης” και τα Σάββατα “Στην υγειά μας”

Η είδηση είναι ότι επιστρέφει τελικά στην ΕΡΤ η αειθαλής (και με όλες τις κυβερνήσεις) εκπομπή “Στην υγειά μας” που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Η χαρά του ομογενή, της τρίτης ηλικίας, και των ζόμπι που Σάββατο βράδυ αναζητούν διέξοδο στο σπίτι μπροστά από την τηλεόραση.

Αναγνώρισε και ο ΣΥΡΙΖΑ την προσφορά της… Αφού προηγήθηκε ενα μνημόνιο (το τρίτο στη σειρά), κάτι μειώσεις στο αφορολόγητο, κάτι κοψιματάκια σε συνταξούλες… δεν είχαν άλλη επιλογή (όπως φυσικα ούτε και άρτο) και σου λέει δώσε θέαμα! Και τι θέαμα! Ποιοτικό ταρατατζούμ!

Εντάξει δεν είχαν ούτε πρόγραμμα… και έτσι όπως το πάνε ούτε και του χρόνου θα έχουν… Πάλι με “Αίθουσα σύνταξης” θα τη βγάλουμε και τα Σάββατα με ζεϊμπεκιές! Τουλάχιστον η εκπομπή κάνει νούμερα και αναμφισβήτητα συντροφεύει χιλιάδες Έλληνες που δεν εχουν δυνατότητα να κάνουν κάτι άλλο! Κάτι είναι κι αυτό!

Επίσης η εκπομπή δυσκολευόταν να βρει τηλεοπτική στέγη… η παραγωγή και ο παρουσιαστής έριξαν νερό στο κρασί τους… Η ΕΡΤ (παραδοσιακά) φιλόξενο “μαγαζί” είναι… θα γραφτεί και άνα δελτίο Τύπου, επιστρέφει και καλά στο σπίτι της (η εκπομπή) και θα ‘ναι όλοι ευτυχισμένοι!

Ακόμα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος που εμφανίστηκε τις προάλλες στο ραδιομέγαρο συνοδευόμενος από την παραγωγό της εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη και σιχτίριζαν που δεν έβρισκαν τα κλειδιά για να μπουν στο στούντιο μονολογώντας κάτι του τύπου “η γνωστή ΕΡΤ”! Τραβάτε με κι ας κλαίω, ένα πράγμα!

Πάντως και για την εκπομπή είναι μια ευκαιρία να ανανεώσει το stuff των καλεσμένων της, γιατί τελευταία καλούσε όλο τους ίδιους και τους ίδιους! Άντε να δούμε και κανα Συριζαίο υπουργό ή βουλευτή να ρίχνει καμία στροφή… κανα Πολάκη, καμία Κονιόρδου, κανα Ξυδάκη, κανα Κιμούλη, καμιά Κουντουρά… θα πάει και ο πρόεδρος (ο Τσακνής ντε)… Βέβαια μια εκπομπή δουλειά είναι όλοι αυτοί… αλλά θα τη βρουν την άκρη! Οταν τελειώσουν οι υπουργοί και οι βουλευτές… θα πιάσουν τους μετακλητούς!

Comments are closed.