Η “καυτή” τετράδα με συντονιστή τον Λιάγκα

…στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1

Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Γιαννακίδης και Νίκος Ζαχαριάδης – εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι το πάνελ των δημοσιογράφων που θα πλαισιώνει τον Γιώργο Λιάγκα στη βραδινή εκπομπή που θα παρουσιάζει από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Τέσσερα πολύ δυνατά ονόματα που με το συντονισμό του κεντρικού παρουσιαστή μπορεί να αποτελέσουν – τουλάχιστον κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, την έκπληξη της τηλεοπτικής χρονιάς.

Ουγγαρέζος και Σταμάτη έχουν σημαντική εμπειρία στην τηλεόραση, ενώ η συνεργασία και η φιλία τους με τον Λιάγκα, προεξοφλεί την επιτυχία του σχήματος και της εκπομπής! Αφού όσες φορές έχουν βρεθεί και οι τρεις τηλεοπτικά, όχι μόνο δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι, αλλά έχουν προκαλέσει συζητήσεις και φυσικά έχουν σαρώσει σε τηλεθέαση!

Το μόνο λοιπόν που απομένει είναι να παράγει πρόγραμμα ο ΑΝΤ1 ώστε να έχουν υλικό για να σχολιάζουν… Οχι ότι οι συγκεκριμένοι (παρουσιαστές και δημοσιογράφοι) το έχουν ανάγκη… μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, δηλαδή ο ΑΝΤ1 τούς έχει ανάγκη για να στηρίξουν και να εκτοξεύσουν το πρόγραμμα του!

Comments are closed.