Ούτε ένας εργαζόμενος απλήρωτος στο MEGA

 

Μήνυμα συνεργατών του Βαγγέλη Μαρινάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης ως πρόεδρος του ΛΑΟΣ πριν τρία χρόνια να εγκαλούσε τη διοίκηση και τους δημοσιογράφους του MEGA και μάλιστα με βαρείς χαρακτηρισμούς του τύπου «Άξιος ο μισθός σας»… Ωστόσο την περασμένη Δευτέρα ως ιδιοκτήτης του ΑΡΤ έδωσε χώρο και χρόνο στους απλήρωτους εργαζόμενους του μεγάλου καναλιού!

Ξεπερνώντας λοιπόν το πρώτο σοκ βλέποντας κανείς την παρέμβαση εργαζόμενου στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη «Στη φόρα»… συζητώντας για τα προβλήματα του σταθμού και ειδικότερα για το θέμα που αποκάλυψε το Enimerosi24 στις 6 Ιουλίου με τίτλο «Μπρος γκρεμός και πίσω… μαύρο;» (εδώ)… Ακολουθεί δεύτερο σοκ, αφού για πρώτη φορά καταγράφεται «επίσημη» αντίδραση της πλευράς Μαρινάκη για τις προθέσεις της σε σχέση με τους απλήρωτους επί έναν και πλέον χρόνο εργαζόμενους του καναλιού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Την περασμένη Δευτέρα 10 του μηνός εργαζόμενος του MEGA από το τμήμα marketing συνομιλεί τηλεφωνικά με τον παρουσιαστή της εκπομπής Φίλιππο Καμπούρη. Θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε επισχέσεις, γεγονός που σημαίνει ότι το κανάλι απειλείται με μαύρο.

Ο εργαζόμενος επιβεβαιώνει ότι υπάρχει αυτή η σκέψη (μάλιστα είναι το αντικείμενο συζήτησης στη σημερινή συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του σταθμού), τονίζοντας όμως, ότι κανένας δεν επιθυμεί να συμβεί κάτι τέτοιο και διευκρινίζει πως μπορεί να αποφευχθεί… Κάπου εκεί λοιπόν συζητώντας για τις ευθύνες των παλιών και νέων μετόχων… Ο Φίλιππος Καμπούρης διακόπτει τον εργαζόμενο για να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά τον συνομιλητή του λέγοντας χαρακτηριστικά, «Μου έχει έρθει μήνυμα… αυτή τη στιγμή… από συνεργάτες του κυρίου Μαρινάκη… που λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ούτε ένας εργαζόμενος απλήρωτος… Όλοι όσοι έχουν δουλέψει δικαιούνται να πάρουν τα δεδουλευμένα τους… Όταν επικυρωθεί η διαδικασία… η εξόφληση των εργαζομένων θα είναι από τα πρώτα πράγματα»!

Είναι φανερό ότι έχει μεγάλη αξία η συγκεκριμένη παρέμβαση, διότι όπως ήδη τονίστηκε είναι η πρώτη φορά που συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη – δημοσίως, επικοινωνούν τις προθέσεις του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 51’ και μετά, εδώ

Comments are closed.