Αβέβαιη η συνεργασία ΣΚΑΙ – STAR

Μετά τις πληροφορίες για αποχώρηση Κιμπουρόπουλου και επιστροφή Κουτσαυτάκη στο Φάληρο

Το ίδιο επεισοδιακά συνεχίζεται το καλοκαίρι για τα ΜΜΕ, όπως άλλωστε ξεκίνησε! Και έχει από όλα! Τηλεοπτικές άδειες, αγωγές καναλιών στο κράτος, συμπράξεις, απολύσεις, αποχωρήσεις, επιστροφές… τα πάντα! Σαν να το έχει τάμα ο ΣΥΡΙΖΑ από τότε που έγινε κυβέρνηση τα καλοκαίρια να μας επιφυλάσσει τα καλύτερα… κόντρα στην ιστορική ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου για σεβασμό στα μπάνια του λαού!

Πόσες λοιπόν ειδήσεις να χωρέσουν σε μια ημέρα και μάλιστα μόνο από το χώρο των ΜΜΕ; Επί ΣΥΡΙΖΑ πάρα πολλές!

Η τελευταία (όχι απαραίτητα της ημέρας) προς το παρόν θέλει την Εύη Κουτσαυτάκη που τον τελευταίο χρόνο ανήκει στο επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη, να επιστρέφει στον ΣΚΑΙ, όπως είχε γράψει το Enimerosi24 πριν δέκα ημέρες (εδώ).

Την ίδια ώρα όμως φέρεται ότι αποχωρεί ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του ΣΚΑΙ Κώστας Κιμπουρόπουλος, μαζί με τους συνεργάτες του και συγκεκριμένα τον νομικό σύμβουλο που συμμετείχε στην περσινή ακυρωθείσα διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, Κώστα Φιλιππόπουλο.

Οι λόγοι που ακούγονται είναι πολλοί… ωστόσο στο βαθμό που επιβεβαιωθεί η πληροφορία της αποχώρησης, το κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών είναι εξαιρετικό, παρά τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις.

Τέλος να σημειωθεί ότι με την ενδεχόμενη αποχώρηση Κιμπουρόπουλο που ήταν ο ιθύνων νους της συνεργασίας ΣΚΑΙ – STAR, η συνέχιση του project είναι αβέβαιη!

Comments are closed.