Τι κλόνισε την εμπιστοσύνη Μαρινάκη;

Γιατί η Κουτσαυτάκη επιστρέφει στον ΣΚΑΙ;

Οι αιφνιδιαστικές εξελίξεις στον ΣΚΑΙ και ειδικότερα οι αλλαγές στη διοικητική του πυραμίδα που τις σκεπάζει πέπλο μυστηρίου… και προσωποποιούνται με την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου Κώστα Κιμπουρόπουλου, αλλά και την επιστροφή της πρώην στενής συνεργάτιδας του ιδιοκτήτη του καναλιού, Εύης Κουτσαυτάκη μετά απο “διάλειμμα” ενός χρόνου στην εταιρία του μέχρι πρότινος ορκισμένου εχθρού του Βαγγέλη Μαρινάκη… Εχει εξάψει τη φαντασία τής μιντιακης πιάτσας, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια στην προσπάθεια να εξηγηθεί με όρους λογικής το φαινόμενο!

Κυρίως όμως όλοι αναζητούν τη λύση στο μυστήριο της επιστροφής Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΙ, αφού κανείς δεν θα πίστευε πριν λίγους μήνες ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο… και ειδικά όταν η κατάσταση μεταξύ των δυο επιχειρηματιών που υπηρετεί η νεαρή γυναίκα, όχι μόνο ήταν πολεμική, αλλά κάτι παραπάνω και πέρα από τα όρια!

Έτσι λοιπόν το πιο διαδεδομένο σενάριο που εξηγεί σε ένα βαθμό την επιστροφή του στελέχους στον ΣΚΑΙ, δηλαδή την εταιρία από την οποία ξεκίνησε, έχει στοιχεία νουαρ και ταυτόχρονα ψυχολογικού δράματος!

Ωστόσο, δεν θεωρείται μέρος της συμφωνίας ανακωχής που έχουν “υπογράψει” οι δυο επιχειρηματίες… ανεξάρτητα από το αν εγινε στη συνέχεια!

Ο αστικός μύθος λοιπόν που κυκλοφορεί στα γνωστά τρίγωνα της πόλης… θέλει προσωπικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού που κλόνισε την εμπιστοσύνη του! Ενα περιστατικό στο πλαίσιο της επαγγελματικής δραστηριότητας των προσώπων που πρωταγωνιστούν, με στοιχεία που παράγονται απο έντονα συναισθήματα και κυρίως όταν οι άνθρωποι αιφνιδιάζονται… όταν προδίδονται… όταν δεν έχουν ξεπεράσει καταστάσεις του παρελθόντος!

Άλλωστε οι επαγγελματικές σχέσεις σε πολύ υψηλά επίπεδα, λόγω της ταύτισης με το αντικείμενο, αλλά και οι δυσθεώρητες αμοιβές, θυμίζουν αρκετά τις προσωπικές σχέσεις με τους ισχυρούς δεσμούς εξάρτησης ανάμεσα στους ανθρώπους… ειδικά όταν έχουν προηγηθεί κοινές πορείες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν όταν οι δεσμοί κόβονται βίαια… δημιουργούνται κενά, απωθημένα, “παγώνουν” τα συναισθήματα… και οι άνθρωποι γίνονται ευάλωτοι όσο ισχυροί κι αν ειναι… Κυρίως όμως με δυσκολία προχωράνε παρακάτω, με αποτέλεσμα και ανάλογα την περίπτωση, για μεγάλο διάστημα αν όχι για πάντα, να εξιδανικεύουν το παρελθόν.

Comments are closed.