Τραυματική εμπειρία για τους εργαζόμενους του ΔΟΛ

Στις 9 Αυγούστου υπογράφουν όλοι τις απολύσεις τους

Τραυματική χαρακτηρίζεται η πρώτη διαβούλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ με τη διαχείριση που ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του οργανισμού.

Στην ουσία η συζήτηση των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε με τον δικηγόρο Ανδρέα Αγγελίδη που συνοδευόταν από τους βοηθούς του (σημ. είναι και νομικός σύμβουλος της Grand Thornton).

Ο διαχειριστής μιλούσε by the book… ήταν στυγνά επαγγελματικός… και ανακοίνωσε ότι στις 9 Αυγούστου πρέπει όλοι να υπογράψουν τις απολύσεις τους. Μάλιστα ζητήθηκε από τους εργαζόμενους να βοηθήσουν για να αποφευχθούν επιπλέον έξοδα με κλητήρες που θα τους αναζητούν…  Για αυτό και εμμέσως πλην σαφώς εννοήθηκε ότι “αν είναι καλά παιδιά” θα πάρουν τον Οκτώβριο και τους δυο μισθούς που τους οφείλει η διαχείριση. Ενώ μόνο ως ειρωνία ακούστηκε η συμβουλή του διαχειριστή προς τους εργαζόμενους την επόμενη των απολύσεων τους να γραφτούν στον ΟΑΕΔ!

Επίσης να σημειωθεί ότι αφού καλυφθούν ορισμένες υποχρεώσεις και κυρίως ασφαλιστικές εισφορές από το 25% της πώλησης, το υπόλοιπο θα πάει για τις οφειλές των εργαζομένων.

Τέλος στο ραντεβού με τον διαχειριστή απουσίαζε ο Αντώνη Καρακούσης που είναι σε άδεια, αλλά και ο Παναγιώτης Λάμψιας.

Comments are closed.