Δυναμικό ξεκίνημα και με εκπλήξεις το “Ακραίως” στον ΣΚΑΙ

Τάκης Χατζής

Πρεμιέρα την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με τον Τάκη Χατζή

Δυναμική ήταν η χθεσινή πρεμιέρα του Τάκη Χατζή με το “Ακραίως”στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ που συνεχίζει και φέτος την ίδια ώρα 11.00 με 12.00 κάθε πρωί. Αφού η συνέντευξη του Τρύφωνα Αλεξιάδη που φιλοξένησε ο δημοσιογράφος έβγαλε την ατάκα της ημέρας όταν κλήθηκε να απαντήσει για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά, “Ακόμα ασχολούμαστε με αυτό; Περσινά ξινά σταφύλια”! Όπως ήταν φυσικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, μιας και η δήλωση συνέπεσε με την ανάρτηση των εκκαθαριστικών στο taxisnet!

Το ίδιο δυναμική όμως, αναμένεται να είναι και η τηλεοπτική πρεμιέρα του “Ακραίως” την προσεχή Κυριακή 4 του μηνός, αφού ο δημοσιογράφος φιλοξενεί τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Αλέκο Φλαμπουράρη. Δηλαδή τον κατεξοχήν αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, σε μια στιγμή που η κυβέρνηση – σύμφωνα με δημοσιεύματα, καταγράφει σημαντικό έλλειμμα στο συγκεκριμένο τομέα!

Τέλος να σημειωθεί ότι η φετινή τηλεοπτική εκδοχή του “Ακραίως” στον ΣΚΑΙ επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στους τηλεθεατές… έχοντας φρεσκάρει το concept της εκπομπής, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και προσώπων!

Comments are closed.