Ντόμινο αλλαγών στον ΣΚΑΙ

κτίριο Σκάι

 

Οι υποψήφιοι για τη διεύθυνση ειδήσεων…

«Ένα πρόσωπο που προαλείφεται για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων σε περίπτωση που ο Σταμάτης Μαλέλης πολιτευθεί ή αποχωρήσει, είναι ο Γιάννης Αδαμίδης» γράφαμε τον περασμένο Απρίλιο (εδώ) με αφορμή τότε τις εξελίξεις για τη δημιουργία του ΣΚΑΙ 24… Ωστόσο, από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι… Και κυρίως – το σημαντικότερο δηλαδή, έχει αλλάξει η διοίκηση του σταθμού.

Έτσι λοιπόν η αποχώρηση Μαλέλη από τη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης – θα σηματοδοτήσει σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ντόμινο αλλαγών στο κανάλι… που αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να προσδιοριστεί το εύρος τους.

Παρόλα αυτά για τη θέση που χηρεύει ή πιο σωστά για το κομμάτι της ενημέρωσης λέγεται ότι «συγκρούονται» δύο γραμμές… οι οποίες εκφράζονται η μία από τον πρώην αρχισυντάκτη του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων Γιάννη Αδαμίδη και η άλλη από τον πρόσφατα βραβευμένο οικονομικό συντάκτη Νίκο Φιλιππίδη.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες ορισμένες πλευρές υποστηρίζουν ότι προβάδισμα στην κούρσα για τη θέση του επικεφαλής της ενημέρωσης έχει ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ… που θεωρείται και το πουλέν του Μπάμπη Παπαδημητρίου. Όμως άλλες πηγές κάνουν λόγο ακόμη και για συγκατοίκηση. Ίδωμεν!

Comments are closed.