Ο μικρός Βόλφγκανγκ…

Πηγή nonews-news.blogspot.gr

Αν τον άκουγε, απόψε, ο γέρων του Βερολίνου, θα βάραγε ενθουσιασμένος, μέχρι εξαντλήσεως, παλαμάκια. Ποιος σας είπε ρε (καλά το «ρε» μην το παίρνετε τοις μετρητοίς), πως του χρόνου τέτοιον καιρό θα βγείτε στις αγορές και θα σας δίνουν όσα χρήματα θέλετε;Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Να λοιπόν, θα ‘λεγε ο Βόλφγκανγκ, υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα, που σκέπτονται «όπως εγώ».

Ιδού και τα πειστήρια του «εγκλήματος». Το σχόλιο του μικρού Βόλφγκανγκ (Μπάμπη):

Η ΔΕΘ πέρασε, ό,τι χαρούμενο είχαμε να πούμε για τους ψηφοφόρους το είπαμε, τα κεφάλια μέσα, πρέπει τώρα να πιάσουνε δουλειά.
Είχαμε πει ότι στόχος ήταν οι αρχές Δεκεμβρίου. Ο κ. Τσακαλώτος την έχει πατήσει ήδη δυο φορές από το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Δύο φορές έχει φτάσει να κλείσει την αξιολόγηση και δύο φορές ο πρωθυπουργός δεν τον άκουσε, άκουσε κάποιους άλλους. Οπότε είναι λογικό για τον υπουργό τώρα να πει ή με θες ή κάνε τον ανασχηματισμό να κάνω κι εγώ κάτι διαφορετικό.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν έχουμε τελειώσει. Και κακώς βάλανε στο στόμα του πρωθυπουργού την λέξη καθαρή έξοδος. Είναι δυνατόν να πιστεύει ότι τέτοια εποχή του χρόνου η Ελλάδα θα βγει στις αγορές και ότι θα του δώσουν και τα λεφτά που θέλει;

Εδώ σκέφτομαι μήπως πάει να σκηνοθετήσει ένα από αυτά τα γνωστά επεισόδια που θα βάλει τα κλάματα και θα πει στον λαό δεν με παίζουνε, θέλουνε βρώμικη έξοδο.

Καλά έκανε ο υπουργός Οικονομικών και έδωσε με τον πιο καθαρό τρόπο διαβεβαιώσεις στις αγορές…

Comments are closed.