Ψηφίζεις Σταύρο και βγάζεις πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ότι θα συνεργαστεί με το πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές

“Θα συνεργαστούμε με τον νικητή των επόμενων εκλογών, δεν θα αφήσουμε τη χώρα ακυβέρνητη” δήλωσε σε συνέντευξη του ο υποψήφιος για τον νέο φορέα Σταύρος Θεοδωράκης! Προκαλώντας ανησυχία, αλλά και σύγχυση στους ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου… Αφού ψηφίζοντας Σταύρο κατά τη διαδικασία ανάδειξης αρχηγού του νέου φορέα της κεντροαριστεράς στην ουσία βγάζεις και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Καλαμάτας δήλωσε ότι αν οι πολίτες τον τιμήσουν με την ψήφο τους και τον αναδείξουν πρόεδρο της νέας παράταξης θα καταφέρει να την οδηγήσει ενωμένη στο 15%…  Ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τις συνεργασίες, εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε ότι μετά τις εκλογές θα στηρίξει τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κυβερνηθεί ο τόπος!

Για την ακρίβεια ο Σταύρος Θεοδωράκης απέφυγε να ονοματίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης – φυσικά, για ευνόητους λόγους, αλλά σε άλλη ευκαιρία (και όχι μόνο μια φορά), έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, δεδομένου ότι η ΝΔ σε όλες τις δημοσκοπήσεις προηγείται σταθερά και με μεγάλη απόσταση από το κυβερνών κόμμα… ενώ όλοι προεξοφλούν ότι θα είναι πρώτο κόμμα όποτε κι αν γίνουν εκλογές… Η τοποθέτηση του Σταύρου Θεοδωράκη μόνο “διπλωματική” δεν ήταν!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 6.20

Comments are closed.