Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια

Πρεμιέρα με έκτακτη επικαιρότητα για το μπάσκετ στην ΕΡΤ

Δεν το λες και τύχη, αλλά η ΕΡΤ είναι πια συνηθισμένη να καλύπτει την έκτακτη επικαιρότητα και μάλιστα με πληρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό. Σήμερα λοιπόν που ξεκίνησε το μπάσκετ… Στην ουσία είναι η πρώτη ημέρα ζωντανών μεταδόσεων από το πρωτάθλημα της Α1, με συνδέσεις σε όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα… Συνέπεσε με την έκτακτη επικαιρότητα εξαιτίας του αυτοκινήτου που έπεσε σε πεζούς στο Λονδίνο έξω από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Είναι προφανές ότι ο μηχανισμός της ΕΡΤ είναι εξασκημένος πια στα έκτακτα και συμπεριφέρεται με αξιοπρόσεκτη άνεση… Έτσι διέκοψαν την κανονική ροή του προγράμματος και συνδέθηκαν με τον τόπο για να μεταφέρουν σε πρώτο χρόνο αμέσως όλες τις εξελίξεις.

Φυσικά θα ήταν καλύτερα να απουσιάζουν αυτές οι έκτακτες και δυσάρεστες ειδήσεις, γιατί ξαφνικά τείνουν να γίνουν καθημερινότητα! Και φυσικά γιατί ο κόσμος θα απολάμβανε με την ησυχία του το μπάσκετ!

Αν μάλιστα απουσίαζε και η αρνητική δημοσιότητα για την ΕΡΤ, εξαιτίας των παραιτήσεων που προηγήθηκαν… αναμφισβήτητα θα ήταν καλύτερα… και η δουλειά που συμβαίνει στο ραδιομέγαρο, διότι η πλειοψηφία εργάζεται και μάλιστα σκληρά, θα ήταν περισσότερο ορατή!

Comments are closed.