Mr Jumbo: «Στην Ελλάδα πιάσαμε ταβάνι. Είμαστε κακομαθημένος λαός»

 

Τι λέει ο Απόστολος Βακάκης

Ποια είναι η άποψη του Mr Jumbo, Απόστολου Βακάκη για την επόμενη μέρα στην χώρα; «Στην Ελλάδα πιάσαμε ταβάνι» υποστήριξε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εταιρίας του στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών.

Και συνέχισε: «Είμαστε κακομαθημένος λαός, γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων. Πάντα θα είμαστε αν δεν αλλάξουμε».

Και σε άλλο σημείο της ομιλίας του, τόνισε: «Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό».

Ο κ. Βακάκης χαρακτήρισε την ελληνική αγορά και την οικονομία σαν μια τρύπια σαμπρέλα. «Της βάζεις αέρα, αλλά μετά από λίγο τον χάνει».

Σύμφωνα με τον κ. Βακάκη, το διάστημα 1η Ιουλίου 2017 έως 20 Αυγούστου 2017 ήταν καλό για την εταιρεία στην Ελλάδα, λόγω ίσως και του κλεισίματος της αξιολόγησης και του τουρισμού, αλλά μετά η… σαμπρέλα άρχισε να χάνει και η αύξηση εξανεμίστηκε.

Η αλυσίδα σε επίπεδο ομίλου πέτυχε το πρώτο τρίμηνο αύξηση 12% αλλά ο κ. Βακάκης εκτιμά πως θα κλείσει σε επίπεδο χρήσης μεταξύ 6% και 9% που είναι και η πρόβλεψη της διοίκησης.
Πηγή in.gr

Comments are closed.