Ο δημοσιογράφος που “πούλησε” τεχνογνωσία στον Αλιβιζάτο

για το debate στην ΕΡΤ και εξευτέλισε τη διαδικασία – Η Δώρα θα έχει την πρώτη και την τελευταία κουβέντα

Δεν έχει τελειωμό το παρασκήνιο της στημένης παράστασης υπο τη μορφή debate με άλλοθι την ΕΡΤ που επεδίωξε η επιτροπή δεοντολογίας με επικεφαλής τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο εν όψει της εκλογής αρχηγού για το νέο φορέα του κέντρου!

Αφού η κατ’ επίφαση επιτροπή δεοντολογίας – όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της τηλεμαχίας, είχε ως “σύμβουλο” πολύ γνωστό δημοσιογράφο! Ο τελευταίος που καλλιεργεί το προφίλ του μετριοπαθούς, έχοντας ισχυρούς δεσμούς με έναν εκ των υποψηφίων αρχηγών και πρόσβαση στην εν λόγω επιτροπή λέγεται ότι “πούλησε” τεχνογνωσία στον καθηγητή Αλιβιζάτο… καταλήγοντας κατόπιν οδηγιών του να συντάξει μια άκρως προκλητική επιστολή προς τα κανάλια, για να του διαθέσουν τους δημοσιογράφους που προτιμά… και να επιβάλλει με περίσσευμα αλαζονείας στην ΕΡΤ από τον συντονιστή, μέχρι τον σκηνοθέτη (της παράστασης)!

Το περιβόητο debate λοιπόν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ με συντονιστές τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και τον Παύλο Τσίμα. Τις ερωτήσεις στους υποψήφιους αρχηγούς θα υποβάλλουν ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον τηλεοπτικό σταθμό “Εψιλον”, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος από το MEGA, η Στεφανία Μουρελάτου από τον ANT1, η Κάτια Μακρή από το STAR και η Ράνια Τζίμα από τον ALPHA.

Αν και είναι αδιανόητο ότι όλο αυτό συμβαίνει για ένα ανύπαρκτο κόμμα και ως εκ τούτου η ΕΡΤ δεν είχε καμία υποχρέωση να το μεταδώσει… κατοχύρωσε ότι η πρώτη “καλησπέρα” και η τελευταία  “καληνύχτα” θα είναι της Δώρας Αναγνωστοπούλου!

Comments are closed.