Στους 19 οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Δ. Αττική

 

Εντοπίστηκαν άλλες τρεις σοροί

Μακραίνει, δυστυχώς, ο κατάλογος των θυμάτων από την κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική. Εντοπίστηκε και ανασύρεται από την ΕΜΑΚ νεκρός άνδρας από εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, ενώ οι σοροί άλλων δύο ατόμων ανασύρθηκαν από τη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας.

Στον αποθηκευτικό χώρο βαρέων μηχανημάτων, στον επαρχιακό δρόμο Ελευσίνας-Θήβας, εντοπίστηκε και επιχειρείται από την ΕΜΑΚ η ανάσυρση του πτώματος άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Μετά την ολοκλήρωση της ανάσυρσης του πτώματος αναμένεται να γίνει γνωστό αν πρόκειται για κάποιον εκ των έξι αγνοουμένων που αναζητά η ΕΜΑΚ και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που επιχειρούν για την ανάσυρση στην αποθήκη διαπίστωσαν και διαρροή υγραερίου στο σημείο, οπότε και κρίθηκε απαραίτητη η απομάκρυνση για λόγους ασφαλείας των δημοσιογράφων από το σημείο.

Οι άλλες δύο σοροί, ενός άνδρα 35-40 ετών και ενός 50-55 ετών περίπου, εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή στον κόλπο της Ελευσίνας από πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Η ανάσυρσή τους έγινε με τη συνδρομή ανδρών της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι, η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, με επίκεντρο κυρίως τη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο έχει στοιχίσει τη ζωή σε συνολικά 19 άτομα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό προς το παρόν αν τα τρία τελευταία θύματα είχαν δηλωθεί ως αγνοούμενοι.
Πηγή in.gr

Comments are closed.