Πάνω από το μέσο όρο του Εψιλον η τηλεθέαση του Live News Weekend με την Κάτζου

 

Η ζωντάνια και η πολυφωνία επιβραβεύτηκαν

Πάνω από το μέσο όρο του καναλιού κινήθηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο το δελτίο ειδήσεων του “Εψιλον” που παρουσιάζει η Αμαλία Κάτζου, αφού ξεπέρασε το 7% το Σάββατο, ενώ την Κυριακή κινήθηκε στο όριο του μέσου όρου γύρω στο 6,5%. Μια προσπάθεια ενημέρωσης που ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης σεζόν, αθόρυβα, χωρίς διαφήμιση και κυρίως χωρίς πολλά τεχνικά μέσα, προκειμένου ο σταθμός να στηρίξει την ενημερωτική του ζώνη και τις επτά ημέρες της εβδομάδας.

Έτσι λοιπόν τις καθημερινές με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα Σαββατοκύριακα με την Αμαλία Κάτζου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κατάφερε σύντομα να αποκτήσει το δικό του κοινό. Παρά το γεγονός ότι το “Live News Weekend” μεταδίδεται την ίδια ώρα με τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών (βλ. ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ, STAR) στη διάρκεια της ωριαίας του μετάδοσης κάποιες στιγμές τα ανταγωνίζεται στα ίσια, αφού σε ορισμένα τέταρτα τα ξεπερνάει κιόλας!

Αναμφισβήτητα βασικό συστατικό της επιτυχίας του, εκτός από τη ζωντάνια και τον πλουραλισμό του, οι συνεντεύξεις προσώπων πρώτης γραμμής που φιλοξενεί, υπουργών και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνήθως βγάζουν ειδήσεις και οι τοποθετήσεις τους διαμορφώνουν την πολιτική ατζέντα! Ενώ αναπόσπαστο μέρος όλων αυτών αποτελεί ο σχολιασμός της επικαιρότητας από δημοσιογράφους προβεβλημένους από όλο το φάσμα της πολιτικής βεντάλιας, για να ακούγονται όλες οι απόψεις!

Comments are closed.