Η στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις για το MEGA δεν είναι άλλοθι για τους μετόχους

 

Να δοθεί έστω ένας μισθός στους απλήρωτους εργαζόμενους

Στασιμότητα παρατηρείται πλέον στην υπόθεση του MEGA μετά την αρνητική απάντηση των μετόχων του καναλιού στην πρόταση των Τραπεζών (που έστειλαν την περασμένη Παρασκευή). Έπαψε όμως να αποτελεί είδηση η συγκεκριμένη κατάσταση… Ακόμη κι αν αποφασιστεί να προχωρήσουν σε νέο γύρο συζητήσεων που είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Όλα αυτά όμως έπαψαν να τροφοδοτούν και την εγρήγορση των εργαζομένων που συνεχίζουν καθημερινά να κρατούν το κανάλι ζωντανό… Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο!

Οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τα όρια της αντοχής τους και επειδή αυτή η ιστορία όπως όλα δείχνουν θα τραβήξει σε μάκρος, ενώ μετράει ήδη 2 χρόνια (!)… Οι μέτοχοι επιβάλλεται να δουν και λίγο τις ανάγκες των ανθρώπων που δουλεύουν στην επιχείρησή τους!

Είναι απαράδεκτο λοιπόν σε αυτήν τη φάση και μετά τη νέα εμπλοκή να μη δώσουν έστω ένα μισθό στους ανθρώπους που κοιμούνται και ξυπνούν με την αγωνία να ακούσουν μια καλή είδηση!

Άλλωστε και οι δύο βασικοί μέτοχοι του σταθμού, Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης που ομολογουμένως έχουν αποδείξει ότι δεν είναι ανάλγητοι, μέσα από την υπόθεση του MEGA και πέρα από το επιχειρηματικό της σκέλος (για το οποίο δικαιολογημένα διαπραγματεύονται σκληρά)… πρέπει να γνωρίζουν ότι δίνουν «εξετάσεις» και οι ίδιοι στα μάτια της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας με τη συμπεριφορά τους απέναντι στους εργαζόμενους της επιχείρησής τους! Και δεδομένου ότι πρόκειται για δυο επιχειρηματίες με μεγάλη ιστορία πίσω τους που έχουν γράψει οι οικογένειές τους, είναι ακόμη πιο αυστηρή η κρίση των πολιτών απέναντί τους!

Comments are closed.