Η εξαίρεση

 

Από τη Φώφη στον ΣΚΑΙ έως τον ΑΝΤ1, το STAR και τον ALPHA

ΗΠΑ, Βρυξέλλες, Βερολίνο, αδειάζουν τον Ερντογάν για τη συνθήκη της Λωζάννης… Ολόκληρος ο πλανήτης έκανε λόγο για την απομόνωση του σουλτάνου… Η μία μετά την άλλη έρχονταν οι αποδοκιμαστικές δηλώσεις από τα ξένα πρακτορεία… Τα γκολ έπεφταν βροχή από τον Τσίπρα στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον τούρκο πρόεδρο, αναπτύσσοντας πεντακάθαρα τις ελληνικές θέσεις… Και μόνη παραφωνία τα κόμματα της αντιπολίτευσης, συνεπικουρούμενα από τα εγχώρια ΜΜΕ που μιλούσαν για «ναυάγιο» (πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη)!

Η δε Φώφη που δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή της ξένο ηγέτη… που δεν έχει ιδέα από τα ελληνοτουρκικά… πρώτη και καλύτερη μίλησε για «φιάσκο»! Δεν αισθάνθηκε καν την ανάγκη να χαμηλώσει για λίγο τους τόνους!

Το ίδιο όμως συνέβη και με αρκετά ΜΜΕ, ευτυχώς όχι με όλα!

Ως προς τα δελτία ειδήσεων, με εξαίρεση τον ΣΚΑΙ, όλοι οι υπόλοιποι παρουσίασαν την επίσκεψη ισορροπημένα.

Ο ALPHA μίλησε για : Σκληρές απαντήσεις από τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό

Το STAR έκανε λόγο για: Ηχηρή απάντηση της Αθήνας στον Ερντογάν

Ο ΑΝΤ1 για: Αντεπίθεση Τσίπρα και ηχηρή απάντηση Παυλόπουλου

Ενώ ο ΣΚΑΙ, αρχικά έκανε λόγο για: Αμφίρροπο μπρα ντε φερ. Και στη συνέχεια για «Φιάσκο». Με τον Αλέξη Παπαχελά να εξηγεί γιατί δεν πήγε καλά η επίσκεψη, σημειώνοντας ότι οι χειρισμοί Τσίπρα ήταν σαφώς καλύτεροι… Κάτι που επανέλαβε και ο Παύλος Τσίμας στο σχόλιο του λέγοντας ότι στο «Μέγαρο Μαξίμου η κατάσταση διασώθηκε».

Comments are closed.