Τσάμπιονς Λιγκ: Ρεάλ – Παρί και Τσέλσι – Μπαρτσελόνα στη φάση των 16

 

Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι εναντίον Μπαρτσελόνα, τα δυνατά ζευγάρια στη φάση των 16 του  Τσάμπιονς Λιγκ.

Ηταν αναμενόμενο. Ετσι όπως είχαν διαμορφωθεί τα γκρουπ δυναμικότητας από τα αποτελέσματα της φάσης των ομίλων, με ομάδες όμως η Ρεάλ, η Τσέλσι ή η Μπάγερν να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους, περιμέναμε δυνατά ζευγάρια στη φάση των 16.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν, θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν, των Νεϊμάρ, Καβάνι, Εμπαπέ, την ομάδα που φιλοδοξεί να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Επίσης, η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε θα κοντραριστεί με την παρέα του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι της Γιουβέντους με την Τότεναμ. Η Γηραιά Κυρία ήταν δεύτερη στον 4ο όμιλο και η Τότεναμ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη φάση των ομίλων, αφήνοντας δεύτερη τη Ρεάλ.

Αντίθετα, η Μπάγερν, επίσης δεύτερη στον όμιλο της, στάθηκε τυχερή, καθώς κληρώθηκε με την Μπεσίκτας. Τα υπόλοιπα ζευγάρια, λίγο-πολύ έχουν φαβορί: Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο-Λίβερπουλ, Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ προβάδισμα έχει και η Ρόμα στη μάχη με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αναλυτικά η κλήρωση:

Γιουβέντους (Ιταλία)-Τότεναμ (Αγγλία)
Βασιλεία (Ελβετία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Πόρτο (Πορτογαλία)-Λίβερπουλ (Αγγλία)
Σεβίλλη (Ισπανία)-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Ρόμα (Ιταλία)
Τσέλσι (Αγγλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Μπεσίκτας (Τουρκία)

**Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 13/14 Φεβρουαρίου και 20/21 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 6/7 Μαρτίου και 13/14 Μαρτίου.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Comments are closed.