Διαψεύδει ο Λεβέντης συνεργασία με ΝΔ

 

Ορισμένα ΜΜΕ διαστρέβλωσαν ομιλία εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων, στο συνέδριο της ΝΔ, δίνοντας την εντύπωση ότι δήθεν η Ένωση Κεντρώων είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την ΝΔ. Κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι η Ένωση Κεντρώων όπως κάνει αντιπολίτευση σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ, το ίδιο θα κάνει αντιπολίτευση και αύριο, αν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ.

Για να είστε έτοιμος να αλλάξετε την Ελλάδα κ. Κ. Μητσοτάκη, πρέπει να πάψετε να αραδιάζετε ψεύτικες υποσχέσεις για μειώσεις φόρων, πρέπει να προχωρήσετε σε ευρύτερη συναίνεση και εσείς και ο κ. Τσίπρας , ώστε να γίνει κυβέρνηση 240 βουλευτών,πρέπει πρώτα να έρθουν επενδύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης και πάνω από όλα πρέπει να ξεχάσετε την ενισχυμένη αναλογική. Γιατί έχετε διαπράξει το λάθος να δηλώσετε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε, αν γίνετε πρωθυπουργός, είναι να ψηφίσετε την ενισχυμένη.

Επομένως, με την Ένωση Κεντρώων είναι αδύνατον να τα βρείτε κ. Κ. Μητσοτάκη, σας αφήνουμε στην αγκαλιά της κ. Γεννηματά γιατί όπως το 2012, μόνο με το ΠΑΣΟΚ μπορείτε να κάνετε κυβέρνηση.

Comments are closed.