Η συμβουλή Παπαχρήστου στον Κυριάκο και η αυτοκριτική του για τον Αλέξη

 

Να αλλάξει λογογράφους, συμβουλεύει ο Γιώργος Παπαχρήστος τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι εσχάτως πληθαίνουν επικίνδυνα οι γκάφες! Και συμπληρώνει, παρά το γεγονός ότι δεν του πέφτει λόγος, η πολλή ανανέωση βλάπτει, αφού ο ηλικιακός ρατσισμός σχεδόν πάντοτε επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα!

Αφορμή για τη συμβουλή ήταν οι τελευταίες αναφορές του προέδρου της ΝΔ στους εξωγήινους και στον Αϊνστάιν!

Είναι γεγονός όμως ότι αρκετοί δημοσιογράφοι και όχι μόνο, έχουν εντοπίσει το πρόβλημα που επισημαίνει ο Παπαχρήστος στη στήλη του στα «ΝΕΑ», χωρίς ακόμη να έχει προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να διορθώσει την κατάσταση!

Διαβάστε στη συνέχεια το σχετικό απόσπασμα

 

Σε άλλο όμως σημείο της στήλης του ο δημοσιογράφος προχωράει στην αυτοκριτική του αναφέροντας χαρακτηριστικά «Οφείλω να απολογηθώ και να ζητήσω μια συγγνώμη, διότι μερικές φορές ενθουσιάζομαι, αποθεώνω κάποιον, μετά καβαλάει αυτός καλάμι και το πάει βόλτα, κι άντε να τον συγκρατήσεις. Θεωρώ εαυτόν τρόπον τινά υπεύθυνο για τη νέα, τη δεύτερη μέσα σε ένα πενθήμερο διαδικτυακή τηλεοπτική εμφάνιση της προέδρου Ζωής, της ακατάβλητης προέδρου Ζωής θα προσθέσω. Υπερτόνισα, είναι η αλήθεια, τα όσα έλεγε όσον αφορά τον πρόεδρο Τσίπρα και την κυβέρνησή του και, ως θα θυμούνται οι αναγνώστες μου, απηύθυνα και σχετικό προσκλητήριο να αναζητήσουν το βίντεο της προέδρου στο Διαδίκτυο. Και να τα, τα καινούργια. Νέο βίντεο, νέα πρόζα της κατηγορίας «αι γενεαί πάσαι» του ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος προέδρου Ζωής. Στο οποίο αποκαλεί τον πρόεδρο Αλέξη, επισημαίνω, ως τον «μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα» της χώρας. Εντάξει, το τερμάτισε τώρα. Έχω την αίσθηση ότι της διαφεύγει πως έτσι χάνει και το (όποιο) δίκιο της…».

Comments are closed.