Ο Σκάι βάφτηκε κόκκινος

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ο αχταρμάς ολάκερος είναι τα σόσιαλ μίντια τις τελευταίες ώρες με αφορμή το συλλαλητήριο. Κουδούνισμα στον εγκέφαλο completely! Διότι guys; Από ό,τι κάναμε εμείς understood, δεν ήταν ένα απλό συλλαλητήριο, αλλά προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ και είχαμε FB – γλέντια. Αλλιώς δεν εξηγείται πραγματικά τόσος πανηγυρισμός από ΝεοΔημοκράτες για τη μεγάλη όντως συμμετοχή, λες και είχαμε εκλογές και τις είχε κερδίσει ο Κούλης! Χαμούλης!

Τι πίνουνε…
Αλλά εκεί που κάηκε ο εγκέφαλος ολοσχερώς ήταν στις ερμηνείες γιατί δεν μετέδωσαν live τα channels τις εικόνες. Να, τους χρυσαυγίτες, τους Άνθιμους, τους Χουντικούς, τον Άδωνι, τους γραφικούς με τις στολές και τους υπόλοιπους… Εκεί οι ιντερνετικοί τύποι έδωσαν ρέστα! Καταλήγοντας στο ότι λόγω των τηλεοπτικών αδειών που είναι σε εξέλιξη η διαδικασία, δεν τόλμησαν να χαλάσουν κυβερνητικά χατίρια. Ναι guys το ακούσαμε κ αυτό! Και ο Σκάι μετά από αυτό βάφτηκε κόκκινος! Δεν διέκοψε να μεταδώσει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για να μην τη σπάσει στον Τσίπρα… Τι πίνουνε και δεν μας δίνουνε!

Βόρεια Κορέα (αλλά για τους άλλους)
Και για να το τελειώνουμε αυτό το παραμύθι. Στο TV country αυτό κανείς δεν νοιάζεται για την ελευθερία των καναλιών να παίζουν ό,τι γουστάρουν. No, no! Μιλούν για Βόρειες Κορέες, αλλά τα καταλογίζουν όταν πρόκειται για τους άλλους! Διότι τελικά όλοι πλακώνονται για το τι παίζουν αυτά τα έρμα channels λες και είναι ιδιοκτησία τους! TV – χωραφάκι τους!

Ο φασισμός ξεχειλίζει
Βρήκανε και τη γριούλα με την ελληνική σημαία και έδεσε η διαδικτυακή μαρμελάδα.  Διότι ως γνωστόν ο έλληνας χρήστης ψοφάει για κάτι τέτοια! Ξεπλένει το φασισμό του που έχει γκώσει μέσα του. Λες και δεν το ξέραμε! Τι κυκλοφορεί γύρω μας! Jesus Christ και δεν συμμαζεύεται!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume do not forget!)

Comments are closed.