Το θέμα με τον Αμυρά δεν είναι αν θα επιστρέψει στη ΝΔ, αλλά πώς θα επιστρέψει

Παγκόσμια πρωτοτυπία

Μπορεί να διανύουμε – όπως αποδεικνύεται, περίοδο πολιτικής μετεγγραφολογίας και οι βουλευτές του Ποταμιού να έχουν την τιμητική τους, προεξάρχοντος του Σπύρου Δανέλλη που αν ενδώσει στο φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ τού ετοιμάζουν τρικούβερτο γλέντι στο Ηράκλειο και φιέστα που δεν θα έχει προηγούμενο… Ωστόσο η περίπτωση του Γιώργου Αμυρά εμφανίζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όχι για το αν θα επιστρέψει στη ΝΔ, αλλά κυρίως για το πώς θα επιστρέψει!

Αφού ο νεαρός πλην δραστήριος κοινοβουλευτικός “κινδυνεύει” να καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ  Guinness ως ο απόλυτα διχασμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού… Μιας και εντός συνόρων θα είναι βουλευτής του Ποταμιού και εκτός ευρωβουλευτής της ΝΔ!

Πώς μπορεί να συμβεί αυτή η παγκόσμια προτωτυπία; Πολύ απλά αν παραιτηθεί η Μαρία Σπυράκη από την ευρωβουλή! Η πρώτη επιλαχούσα στη λίστα του κόμματος της ΝΔ στις ευρωεκλογές του 2014 είναι η Νίκη Τζαβέλλα με 120.000 σταυρούς η οποία πιθανότατα δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στις Βρυξέλλες και ο επόμενος αναπληρωματικός είναι ο Γιώργος Αμυράς με 112.000  ψήφους που θα πρέπει να καταλάβει τη θέση της!

Comments are closed.