Μαύρα σύννεφα στη σχέση Σαββίδη – Μάρη

Έντονα είναι τα σύννεφα στη σχέση του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μάρη… που δεν αποκλείεται – σύμφωνα με πληροφορίες, να οδηγηθεί σε «διαζύγιο» η συνεργασία των δυο στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ». Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται εξαιρετικά δυσαρεστημένος με τον συνεργάτη του που έχει αναλάβει να «τρέχει» την ιστορική εφημερίδα.

Αιτία – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είναι η έλλειψη ενημέρωσης για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο διαχειριστής της εφημερίδας, με αποτέλεσμα συχνά να εκθέτουν τον επιχειρηματία!

Τελευταία κρούσματα ήταν η στάση της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στο θέμα του Μακεδονικού και ειδικότερα στα συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθήνας, με ρεπορτάζ που δημιουργούν ανασφάλεια στους πολίτες, κάνοντας λόγο για προβοκάτσιες, με στόχο να μην προσέλθουν σε αυτά.

Επιπλέον όμως η πλευρά Μάρη χρησιμοποιεί την εφημερίδα για να επιτίθεται σε ανταγωνιστές της στοιχηματικής της εταιρίας… όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή που προχώρησε σε ρεπορτάζ με ανάρμοστους χαρακτηρισμούς εναντίον της εταιρίας «Sportingbet».

Συμπερασματικά λοιπόν διαμορφώνεται μια συγκυρία με πολύ κακό κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών… Αφού όπως είναι σαφές ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του συνεργάτη του!

Comments are closed.