6.700 ευρώ για να δούμε τον Ράμφο στην ΕΡΤ!

 

Διαμαρτύρεται η Εύη Κυριακοπούλου επειδή μπαίνει φρένο στην 80άρα για 12 εκπομπές που είχε εγκρίνει η προηγούμενη διοίκηση…

Όταν ο Στέλιος Ράμφος κατέληξε να εμφανίζεται μόνο στα συνέδρια της ΝΔ, αφού πρώτα έκανε μια σύντομη βόλτα από το Ποτάμι και έκτοτε βρέθηκε στα αζήτητα, διότι καλές οι αμπελοφιλοσοφίες, αλλά υπάρχει και ένα όριο στην μπουρδολογία (του τύπου η χούντα άφησε μηδενικό χρέος)… Αυτή λοιπόν η μεγάλη προσωπικότητα και κάποιες άλλες ακόμη η κυρία Εύη Κυριακοπούλου είχε συμφωνήσει να τους κάνει συνέντευξη… Και η ΕΡΤ να τις μεταδώσει σε ένα πακέτο 12 εκπομπών. Το κόστος κάθε εκπομπής ανέρχεται – λέει, στις 6.728 ευρώ! Ενώ η συμφωνία για το πακετάκι των 12 εκπομπών που είχε συμφωνήσει η δημοσιογράφος με την προηγούμενη διοίκηση φθάνει στο εξωφρενικό για την εποχή κόστος των 80.000 ευρώ!

Με άλλα λόγια να πληρώνει ο φορολογούμενος για τις μπουρδολογίες μια 80άρα επειδή κάποιοι είδαν φως και μπήκαν!

Και εντάξει να γίνουν οι συνεντεύξεις αν αυτό – λέμε τώρα, είναι το πρόβλημα της κυρίας Κυριακοπούλου… Να γίνουν όμως στο web της ΕΡΤ ή κάπου αλλού τέλος πάντων, διότι μετά δικαίως θα βρίζει ο κόσμος για τη μηδενική τηλεθέαση! Όχι όμως να πληρώσουμε και την κάθε συνέντευξη σε ένα στούντιο 6.700! Πάει πολύ!

Comments are closed.