Αηδίασε ο κόσμος με τα σκάνδαλα και σιχάθηκε τους δημοσιογράφους

Εμετός

που ασχολούνται με το ποιος πήρε τα περισσότερα και ποιος τα λιγότερα από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Δυο στόχους έχει η δημοσίευση λιστών με ποσά από διαφημιστικά κονδύλια που εισπράττουν ΜΜΕ και δημοσιογράφοι: πρώτον, να σιχαθεί ο κόσμος τους δημοσιογράφους και να καταστούν τα ΜΜΕ αναξιόπιστα! Και δεύτερον, να προκληθεί εμφύλιος και να φαγωθούν μεταξύ τους αυτοί που τα τσέπωσαν για το ποιος πήρε τα περισσότερα, ποιος λιγότερα και ποιος καθόλου! Απλά πράγματα.

Ποιος κερδίζει από όλο αυτό; Φυσικά αυτοί που τα τσέπωσαν, είτε το αξίζουν είτε οχι… Και σε βάθος χρόνου κανένας!

Διότι οι πολίτες που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές τους ανάγκες δεν κοιτάνε ποιο ποσό πήγε σε ποιον (αυτό το κάνουν οι κουτσομπόληδες δημοσιογράφοι)… Οι πολίτες βλέπουν τα εκατομμύρια να περνούν από μπροστά τους και μετά απαξιώνουν, πολιτικό σύστημα και ΜΜΕ!

Οι πολίτες δεν ασχολούνται όπως θέλουν να μας πείσουν κάποιοι με τις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ για τα διαφημιστικά του κονδύλια. Ογκωσαν με αυτά! Και με το πάρτι στην υγεία και με τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ και τόσα άλλα σκάνδαλα… Ολα αυτά ήταν last year! Και αποτυπώθηκαν όταν κατέρρευσε ο παλιός δικομματισμός, όταν μπήκε η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, όταν οι πολίτες έστειλαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση!

Τώρα πια γνωρίζουν και δεν τους εντυπωσιάζουν! Αυτά είναι για να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι στο γνωστό τρίγωνο Κολωνάκι – Σύνταγμα!

Οι πολίτες κάνουν το σταυρό τους να μην αρρωστήσουν, διότι γνωρίζουν ότι όποιος δεν έχει χρήματα δεν έχει και περίθαλψη! Και θα συγκινηθούν μόνο με όποιον τους βγάλει από την οικονομική μιζέρια που τους έριξε το πολιτικό προσωπικό της χώρας! Απλά πράγματα.

Comments are closed.