Πέντε ενδιαφερόμενοι για την ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA

Mega (logo)

 

Αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» στο Κυριακάτικο Βήμα

«Η Alpha Bank, βασική πιστώτρια του Mega Channel, απέστειλε αίτημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να τοποθετήσει την Grand Thornton στη θέση του ειδικού διαχειριστή» αποκαλύπτει η στήλη «Βηματοδότης» στο Κυριακάτικο Βήμα και συνεχίζει, «Η δικαστική αρχή οφείλει εντός μηνός να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα της τράπεζας. Στο βαθμό λοιπόν που το τραπεζικό αίτημα εγκριθεί, τότε η διαχειρίστρια ελεγκτική εταιρία θα μπορεί να ξεκινήσει πάραυτα τις διαδικασίες εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού».

Μάλιστα η έγκυρη στήλη αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει ήδη η βολιδοσκόπηση για την πώληση του τίτλου και της ταινιοθήκης: «Κατά μία εκδοχή» σημειώνει «Οι υπεύθυνοι της ελεγκτικής εταιρίας βολιδοσκοπούν ήδη ενδιαφερόμενους για την εξαγορά του τίτλου και της ταινιοθήκης του Mega Channel. Εκείνο που μαθαίνω είναι ότι δείχνουν ενδιαφέρον τουλάχιστον πέντε σχήματα».

Ακολουθεί ολόκληρο το απόσπασμα από τη στήλη «Βηματοδότης» με τίτλο: Οι εκπλήξεις στο Mega. «Επειδή με ερέθισαν διάφοροι άσχετοι τυπολογούντες, επανέρχομαι στο θέμα του Μεγάλου Καναλιού. Για να γνωρίζετε και για να πεισθούν οι… άπιστοι Θωμάδες, σας μεταφέρω εγκύρως ότι η Alpha Bank, βασική πιστώτρια του Mega Channel, απέστειλε αίτημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να τοποθετήσει την Grand Thornton στη θέση του ειδικού διαχειριστή. Έτσι σύμφωνα με το νόμο, η δικαστική αρχή οφείλει εντός μηνός να εγκρίνει ή να απορρίψει το αίτημα της τράπεζας. Στο βαθμό λοιπόν που το τραπεζικό αίτημα εγκριθεί, τότε η διαχειρίστρια ελεγκτική εταιρία θα μπορεί να ξεκινήσει πάραυτα τις διαδικασίες εκποίησης των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού. Κατά μία εκδοχή οι υπεύθυνοι της ελεγκτικής εταιρίας βολιδοσκοπούν ήδη ενδιαφερόμενους για την εξαγορά του τίτλου και της ταινιοθήκης του Mega Channel. Εκείνο που μαθαίνω είναι ότι δείχνουν ενδιαφέρον τουλάχιστον πέντε σχήματα. Μπορώ μάλιστα να σας διαβεβαιώσω ότι όταν ξεκινήσει η διαδικασία, θα εκπλαγούν άπαντες από το εκδηλούμενο ενδιαφέρον. Αυτά για την ώρα. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης».

Comments are closed.