Αυθαίρετη και πρωτοφανής δίωξη – Κανένας λόγος ανησυχίας

 

Οι δικηγόροι του Μαρινάκη βρέθηκαν στη Συγγρού και ενημέρωσαν τους εργαζόμενους της Alter Ego – Μεγάλο εφοπλιστικό deal σε εξέλιξη…

Για να διαλυθούν οι όποιες ανησυχίες υπήρξαν από τις δικαστικές εξελίξεις που τον αφορούν στο προσωπικό των ΝΕΩΝ και του Βήματος ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε από τους δικηγόρους του να πάνε στη Συγγρού και να ενημερώσουν τους εργαζομένους. Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του εφοπλιστή ο δικηγόρος Βασίλης Δημακόπουλος ανέλυσε στους εργαζομένους τι έχει συμβεί και ποιά είναι τα επόμενα νομικά βήματα που θα κάνει ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Alter Ego.

Ο Βασίλης Δημακόπουλος τόνισε ότι η δίωξη είναι μια αυθαίρετη και πρωτοφανής στα νομικά χρονικά απόφαση που δεν εδράζεται πουθενά και εμπλέκει εντελώς άδικα τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο έμπειρος νομικός είπε στο προσωπικό να μην ανησυχεί για τίποτε και ότι ο ιδιοκτήτης δεν έχει καμία δεύτερη σκέψη για την επένδυση του στα μίντια και τον πρώην ΔΟΛ ειδικότερα. Αποκάλυψε επίσης ότι δεν υπάρχει όρος για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και έτσι ο εφοπλιστής θα επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται τις επόμενες μέρες για να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Καρακούσης ανέφερε ότι το ταξίδι του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετίζεται με κάποιο νέο μεγάλο εφοπλιστικό deal που ετοιμάζει, κάτι σχετικό με νέα τάνκερ. Επίσης ο διευθυντής του Βήματος ανέφερε ότι δεν πρέπει το προσωπικό να ανησυχεί για τα οικονομικά της εταιρείας (και άρα για τη μισθοδοσία του) γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά η εταιρεία είναι «αυτοχρηματοδοτούμενη και εύρωστη και ασφαλισμένη από οποιοδήποτε κίνδυνο». H άσκηση της δίωξης προκάλεσε όπως είναι ευνόητο προβληματισμό και ανησυχία στο προσωπικό της εταιρείας και όπως μας λένε συνάδελφοι από την Alter Ego ήταν πολύ καλή πρωτοβουλία να υπάρξει άμεσα κάποια ενημέρωση, ώστε να μη σέρνονται φημολογίες και σενάρια στους διαδρόμους και τα γραφεία.

Comments are closed.