Τουρίστας

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Νταξ. By far το πιο προκλητικό δελτίο Τύπου ήταν χθες αυτό του Τέρενς Κουίκ! Δεν παίζεται ο άνθρωπος! Εκεί που όλοι στέλνουν ευχές για καλή Ανάσταση με ιντερνετικές καρτούλες, τούτος μοιράζει ανακοινώσεις ότι θα βρίσκεται για Πάσχα… πού guys μου; Στην υποσαχάρια Αφρική να γιορτάσει τη Λαμπρή με τους ξεχασμένους εκεί έλληνες! Τους οποίους να ναι καλά τους θυμήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών μας!

Που δεν έχει αφήσει χώρα του πλανήτη τούτου που να μην έχει επισκεφτεί στα 3 χρόνια διακυβέρνησης! Μα νταξει μιλάμε ο τύπος το χει τερματίσει! Πάει για Πάσχα σε Τανζανία, Μαλάουι, Ζιμπάμπουε και Ζάμπια! Λαχείο! Διότι guys μου πότε θα του παρουσιαστεί ξανά η ευκαιρία να γνωρίσει τον κόσμο; Να γυρίσει τον πλανήτη; Τώρα είναι η ώρα! Ανάθεμα και αν έχει βγάλει στα τρία χρόνια κυβέρνησης ένα δελτίο Τύπου που να μην ενημερώνει για κάποιο ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου! Ανάθεμα! Λες και είναι τουρίστας!

Βρε guys ας τον μαζέψει κάποιος! Είπαμε να ταξιδέψει, αυτή είναι η δουλειά του, αλλά αυτός το ξεχείλωσε! Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα γίνουν εκλογές και θα τον ψάχνουν ανά την υφήλιο να τον ενημερώσουν για να γυρίσει πίσω! Jesus περιπτωσάρα!

Comments are closed.