Αντί-ΣΥΡΙΖΑ κανάλι ετοιμάζει ο Βρυώνης

Ο Γιώργος Τράγκας, η Ευγενία Μανωλίδου και ο Γιάννης Παπαγιάννης θα είναι μεταξύ πολλών άλλων  και εκτος απροόπτου – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο δυναμικό του νέου καναλιού ιδιοκτησίας Φιλιππου Βρυωνη που ευελπιστεί να διαθέτει και αδεια εθνικής εμβέλειας, δεδομενου οτι η εταιρία “Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ” ειναι μεταξύ των υποψηφίων…

Μπορει λοιπον να υπάρχει αρκετός δρόμος ακομη για να διανυθεί, μέχρι το νέο καναλι να αποκτησει υπόσταση… Ωστόσο οι συζητήσεις για τη στελέχωση, τα πρόσωπα και το προγραμμα του ειναι σε πλήρη εξελιξη. Και ειδικά ό,τι αφορά τα πρόσωπα στη “βιτρίνα” του και τον πολιτικό του προσανατολισμό.

Για το τελευταίο απλώς και μονο να σημειωθεί οτι ο νέος σταθμός θα ειναι ένας απο τους βασικούς και ταυτόχρονα απο τους πιο σκληρούς αντικυβερνητικούς διαύλους στην πορεία για τις κάλπες… Αφου η αντί- ΣΥΡΙΖΑ γραμμη ειναι βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του, πάνω στην οποία “χτίζεται” και το υπόλοιπο προγραμμα, ενώ αναζητούνται τα κατάλληλα πρόσωπα για να το υπηρετήσουν. Φυσικα ο σταθμός δεν θα ειναι μονο αυτο. Εκτος απο ενημέρωση, θα εχει και μπόλικη ψυχαγωγία που θα βασίζεται στη συνταγή του “Εψιλον” με αρκετές βελτιώσεις και προσθήκες.

Comments are closed.