Πληρωμένα πιστόλια των ΜΜΕ καλλιεργούν το κλίμα έντασης με την Τουρκία

 

Αν ήταν απλώς “στρατόκαυλοι” μικρό το κακό… Δυστυχώς είναι δημοσιογράφοι και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έμμισθοι από συγκεκριμένα payroll (κρατικά), για να βγαίνουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνα και Διαδίκτυο, προκειμένου να καλλιεργούν το κλίμα έντασης με τους Τούρκους και να δημιουργούν πολεμικό κλίμα στην κοινωνία.

Και αξίζει την προσοχή μας, όχι μόνο γιατι πληρώνονται από κρατικά μυστικά κονδύλια, αλλά διότι επιθυμούν και επιδιώκουν την όξυνση και τη σύγκρουση με τους γείτονες μας! Προσδοκώντας σε πολιτικά και οικονομικά οφέλη!

Η παρουσία τους πλέον ειναι καθημερινή στα media, βοηθούν βεβαίως και τα γεγονότα… Ώστε με μεγαλύτερη άνεση να μιλούν, απο τα προβληματικά μεγέθη της τουρκικής οικονομίας εως το αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, αραδιάζοντας παράλληλα για να βρίσκονται και κάμποσα πολεμικά σενάρια (που δείχνουν πως θα κατατροπώσουμε τους Τούρκους)!

Και για να το πούμε απλά: Θελουν – αν οχι να γίνει πόλεμος, ενα γερό ελληνοτουρκικό επεισόδιο! Αυτο θέλουν και αυτο επιδιώκουν με τη ρητορική τους! Διότι μονο υπο αυτές τις συνθήκες πιστεύουν οτι θα διασωθούν!

Και στο ερώτημα ποσο επικίνδυνο ειναι αυτο που κάνουν; Η απάντηση ειναι μια, εξαιρετικά επικίνδυνο! Διότι απαντώντας, στην ουσια παίζουν το παιχνίδι των Τούρκων που ψάχνονται να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο για να μας καθίσουν σε ενα τραπέζι, απο το οποίο η Ελλάδα εχει ελάχιστες πιθανότητες να σηκωθεί κερδισμένη!

Comments are closed.