Επιχείρηση υπονόμευσης της ΕΡΤ

…από ΝΔ και Ζωή Κωνσταντοπούλου βλέπουν εργαζόμενοι στον δημόσιο φορέα

“Αλλα είπαμε και άλλα έγραψαν” είναι μια από τις πιο επιεικείς φράσεις που ακούστηκαν από τα χείλη των εργαζομένων της ΕΡΤ οταν διάβασαν την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε εξ ονόματος τους με την υπογραφή “Συνέλευση Δημοσιογράφων της ΕΡΤ” και μεταδόθηκε ακόμη και από τηλεοπτικά δελτία! Διότι ακούστηκαν και πιο βαρείς χαρακτηρισμοί, πέρα από τα κοσμητικά επίθετα… Όπως για παράδειγμα οτι οι συγγραφείς της ανακοίνωσης “Παίζουν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μας” ή ότι “Εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα”… Τα οποία δεν διστάζουν – συζητώντας μαζί τους, να κατονομάσουν.

Ευθέως λοιπον μιλούν για πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τη ΝΔ και λειτουργούν κατόπιν εντολών της Πειραιώς στο πλαίσιο της στρατηγικής της να απαξιώσει τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα στα μάτια της κοινής γνώμης… Πρόσωπα που ειχαν συγκεκριμένο ρόλο και λόγο οταν η κυβερνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έριξε “μαύρο” στην ΕΡΤ… Αλλα και την αμέσως επόμενη περίοδο της ΝΕΡΙΤ, αφού συγγενικά τους πρόσωπα υπηρετούσαν το μόρφωμα απο επιτελικές θέσεις.

Ακομη πιο ενδιαφέρον ομως και απο τις καταγγελίες για έλλειψη απαρτίας στη συνέλευση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν προσήλθε καν τριψήφιος αριθμός δημοσιογράφων, μόλις για 50 άτομα μιλούν οι αυτόπτες… Ειναι η αποκάλυψη οτι στην προσπάθεια υπονόμευσης του οργανισμού εκ των έσω που καταβάλει η ΝΔ, εχει συμπαραστάτες και πρόσωπα που ανήκουν στο στενό περιβάλλον της πρωην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου!

Και μπορει εκ πρώτης όψεως να μοιαζει αλλόκοτο, αλλά όπως λένε και οι γνωρίζοντες την ανθρωπογεωγραφία του ραδιομεγάρου, τους συνδέει το μίσος για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Για αυτο και η πλειοψηφία των εργαζομένων από την πρώτη στιγμή πήρε αποστάσεις, κάνοντας λόγο για καθοδηγούμενη πολιτική ανακοίνωση!

Comments are closed.