Δείπνο Αναστασιάδη – Κοντομηνά στη Λεμεσό

με αφορμή την πώληση του ALPHA Κύπρου

Στο σπίτι του Κύπριου προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στη Λεμεσό βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο Δημήτρης Κοντομηνάς που συνοδευόταν από τον Δήμο Βερύκιο. Η παρουσία της ηγεσίας του ALPHA στη Μεγαλόνησο είχε να κάνει με τη μεταβίβαση του ALPHA Κύπρου στον ιδιοκτήτη της λιανικής αλυσίδας Αλφαμεγα Ανδρέα Παπαέλληνα η οποία οριστικοποιήθηκε τυπικά εχθές το πρωι που έπεσαν και οι υπογραφές.

Ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας με αφορμή το γεγονός έκανε το τραπέζι στους Έλληνες φιλοξενούμενους και στον Κύπριο επιχειρηματία που εξαγόρασε το κανάλι… Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος στην πρωινή εκπομπή του Alpha που βγήκε ζωντανά από την Κύπρο, ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν ευδιάθετος και είχε μακρά συνομιλία με τον Δημήτρη Κοντομηνά στον οποίο εξηγούσε το “μυστικό” της ανάπτυξης στην Κύπρο που δεν είναι άλλο από τη συνεργασία του δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα!

Πάντως την παράσταση στο σπίτι του προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας παρουσία της οικογένειας και των θυγατέρων του, έκλεψε το αγαπημένο σκυλάκι του Νίκου Αναστασιάδη που πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά!

Comments are closed.