Νέο «μαύρο» στην ΕΡΤ επιφυλάσσει η ΝΔ

…με τις συνεχείς επιθέσεις

Αρχίζει να γίνεται φανερή πλέον η επιθυμία της ΝΔ να ρίξει για δεύτερη φορά «μαύρο» στην ΕΡΤ! Η διαρκής στοχοποίηση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα και η μόνιμη προσπάθεια υπονόμευσης στο οτιδήποτε συμβαίνει, φανερώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τελειώνει με την ΕΡΤ!

Σήμερα ήταν αφορμή η ανακοίνωση για το νέο οργανόγραμμα της εταιρίας… Μια αφορμή να μιλήσει για έλλειψη πολυφωνίας και για μετατροπή του φορέα σε προπαγανδιστικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ… Όταν επί ΝΕΡΙΤ το 2014 είχαν απαγορεύσει την ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί τότε το ΔΣ που οι ίδιοι είχαν ορίσει!

Αυτό είναι αρκετό όμως, για να καταλάβει κανείς πώς εννοεί η ΝΔ την πολυφωνία… Διότι αν θυμηθεί κανείς την περιβόητη συνέντευξη Σαμαρά τότε αναπόφευκτα θα πρέπει να γίνει λόγος για μνημείο προπαγάνδας!

Δυστυχώς όμως, χειρότερο από όλα είναι η υπονόμευση που επιχειρεί η ΝΔ στην ΕΡΤ με ύπουλους και υπόγειους τρόπους… Οι οποίοι στην ουσία είναι εις βάρος της τιτάνιας προσπάθειας των εργαζομένων! Διότι όχι μόνο κατάφεραν να συνεφέρουν τον οργανισμό από το «μαύρο» που του έριξε το 2013… Κατάφεραν να τον ξαναστήσουν στα πόδια του και μάλιστα να έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα ως ένας σύγχρονος δημόσιος ευρωπαϊκός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός!

Η ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στην ΕΡΤ είναι από μόνη της σπουδαία! Σημαντικά όμως βήματα έχουν γίνει και στο κομμάτι της ενημέρωσης και φυσικά με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Comments are closed.