Περιστέρα και Μαρέβα θα πρωταγωνιστήσουν στη σύγκρουση κυβέρνησης – ΝΔ

Επικοινωνιακή καταιγίδα όσο πλησιάζουμε στις εκλογές – Ο ρόλος των ΜΜΕ

Κοινή διαπίστωση αποτελεί για τους πολιτικούς παρατηρητές από όπου κι αν προέρχονται ότι οι σύζυγοι, τόσο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα όσο και του προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη, αποτελούν και θα αποτελέσουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια όσο προχωράμε δηλαδη προς τις εκλογές, μέρος της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Η σφοδρότητα με την οποία θα έρχονται τα χτυπήματα και από τις δυο πλευρές δεν θα έχουν προηγούμενο υποστηρίζουν ειδικοί αναλυτές! Και είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει προηγούμενο στην πολιτική ζωή του τόπου οι σύζυγοι να αποτελούν στην έκταση που εμφανίζεται σήμερα μέρος της αντιπαράθεσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να προβλέψει τι ακριβώς θα συμβεί! Μόνο εικασίες, κυρίως από το πώς αντιμετωπίζονται οι δυο γυναίκες από τα ΜΜΕ εως τώρα.

Τι παρατηρείται λοιπόν μέχρι σήμερα; Η σύζυγος του πρωθυπουργού και ο ίδιος προσωπικά να εγκαλούνται από τη ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ για την ακαδημαϊκή ανέλιξη της… Και από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ και τον ίδιο προσωπικά για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα “κατηγορείται” ότι έγινε καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο λόγω της σχέσης της με τον πρωθυπουργό… Και η Μαρέβα Μητσοτάκη “κατηγορείται” για offshore εταιρίες και για κοινό χρηματοδότη με το “Πρώτο Θέμα”.  Τα δυο περιστατικά αφορούν την παρούσα συγκυρία, διότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει και πολλές άλλες “κατηγορίες”… Με τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ να έχει μπει περισσότερες φορές στο στόχαστρο, από ό,τι η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Στην παρούσα λοιπόν φάση τα κυρίαρχα media που είναι πιο φιλικά με τη ΝΔ “ξέσκισαν” την Μπαζιάνα για την ένταξη της στο διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ… Ενώ αντιθετα αγνόησαν την αποκάλυψη για την Μαρέβα Μητσοτάκη, με εξαίρεση την ΕΡΤ (που φιλοξένησε ρεπορτάζ) και τον ALPHA που έκανε αναφορά στο θέμα σε περιορισμένη όμως έκταση.

Comments are closed.