Το τρίπτυχο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Offshore, Μαρινάκης, καθαρή έξοδος VS Διχασμός, ψέματα και υποσχέσεις

Μετά από 8 χρόνια κρίση και τρία μνημόνια… Κυβέρνηση και ΝΔ όπως μας προϊδεάζουν τα φιλικά τους ΜΜΕ θα πορευτούν για το υπόλοιπο διάστημα μέχρι τις εκλογές με τον τρόπο που αντιπαρατίθενται αυτές τις ημέρες! Δηλαδή με σκανδαλολογία, εξαγγελίες και υποσχέσεις (την τιμητική τους θα έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ιδιοκτήτες ακινήτων)!

Η κυβέρνηση θα ανασύρει ό,τι σκάνδαλο υπάρχει από συστάσεως ελληνικού κράτους για να το φορτώσει στη ΝΔ, με δημοφιλέστερα στη λίστα, Siemens, ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis… Και η ΝΔ θα φορτώσει τη χρεοκοπία της χώρας στην τριετή διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Επίσης δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η προσπάθεια αλλαγής της επικοινωνιακής τακτικής της ΝΔ! Και εξηγούμαστε. Η Πειραιώς στη λογική -.δήθεν, ότι δεν θα παρακολουθήσει τον κατήφορο και τις ύβρεις της κυβέρνησης, αλλά θα αντιπαρατεθεί με προτάσεις… Εχει ξεκινήσει να μοιράζει υποσχέσεις, αποκαλύπτοντας το παλαιοκομματικό της προσωπείο! Και επιβεβαιώνοντας το… αρχαίο ρητό “Αν δεν τάξεις δεν κερδίζεις”!

Έτσι λοιπον και τι δεν ακούσαμε: Για εγγυημένο εισόδημα! Όρκους πίστης στους δημόσιους υπαλλήλους ότι δεν θα απολυθουν! Χίλια ευρώ αυξηση αφορολόγητου για κάθε παιδί! Μείωση του ΕΝΦΙΑ… Γενικά ο κατάλογος αυξάνεται επικίνδυνα, απειλώντας ευθέως πλέον το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης (του ΣΥΡΙΖΑ)!

Από την άλλη πλευρά τα φιλικά ΜΜΕ της ΝΔ βλέπουν μόνο διχασμό, πόλωση και ψέμματα… Ενώ του ΣΥΡΙΖΑ μόνο offshore, Μαρινάκη και καθαρή έξοδο από τα μνημόνια!

Comments are closed.