Θα του τα πούμε από κοντά και σύντομα

Ο Ρουβίκωνας απειλεί Μητσοτάκη

Καταφέρεται και κατά των δικαστών του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των μελών του Ρουβίκωνα γράφοντας «νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι»

Νέες απειλές αυτή τη φορά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει ένα εκ των ηγετικών στελεχών του Ρουβίκωνα με ανάρτησή του στο Facebook.

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη για την τελευταία επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα αφού τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο» στη συνέχεια απειλεί: Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα.

Παράλληλα σε δεύτερη ανάρτησή του καταφέρεται κατά των δικαστών του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στο ανώτατο δικαστήριο και μιλά για ανθρώπους που «με τις αποφάσεις νομιμοποιούν μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια,ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας.. Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι».


Πηγή protothema.gr

Comments are closed.