Η οικονομία είναι το προνομιακό πεδίο του Τσίπρα και όχι η σκανδαλολογία

 

Εκλογές κερδίζονται μόνο με θετικά μηνύματα

Κι όμως το δυνατό χαρτί της κυβέρνησης Τσίπρα είναι η οικονομία! Δεν είναι ούτε τα σκάνδαλα ούτε κάτι άλλο! Και αυτομάτως η απορία είναι γιατί δεν παίζει με τον αντίπαλό της σε αυτό το πεδίο που εξελίσσεται σε προνομιακό για τον Αλέξη Τσίπρα και επιλέγει να αναλώνει πολιτικό κεφάλαιο με σκάνδαλα τύπου Novartis!

Αναμφισβήτητα όπου υπάρχει σκάνδαλο θα πρέπει να πάει στη Δικαιοσύνη και να μην κουκουλωθεί! Αλλά από αυτό, μέχρι τους χειρισμούς που παρακολούθησε το πανελλήνιο με την υπόθεση του φαρμακευτικού κολοσσού υπάρχει τεράστια απόσταση!

Τα πράγματα είναι απλά. Όποιος τα πήρε και αποδειχθεί να πάει φυλακή. Κι εδώ τελειώνει η ιστορία! Όλα τα άλλα είναι σπατάλη πολιτικού κεφαλαίου (και πολλά άλλα δηλαδή) που δεν αφορούν όμως την κοινωνία.

Οι πολίτες μετά από 10 χρόνια μνημόνια, θέλουν ανάπτυξη, δουλειές, λιγότερους φόρους, καλύτερους μισθούς και συντάξεις.

Κι αν η κυβέρνηση Τσίπρα επικέντρωνε την προσοχή της σε αυτό αναμφίβολα θα είχε καλύτερες επιδόσεις και λογικά θα ανέμενε καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές!

Με απλά λόγια η κοινωνία θέλει να ακούσει κάτι θετικό από αυτήν την κυβέρνηση… Οι πολίτες επιθυμούν ένα αισιόδοξο αφήγημα και όχι τη μιζέρια που παράγουν τα σκάνδαλα και η εξοντωτική πολιτική αντιπαράθεση!

Οι εκλογές κερδίζονται μόνο με αισιόδοξα μηνύματα!

Comments are closed.