Limit up για την Αμαλία Κάτζου και την εκπομπή OFF CAMERA

…την πρώτη παραγωγή του “Ε” της “εποχής Σαββίδη” !

Χαμόγελα και ικανοποίηση έχει προκαλέσει στο κανάλι του Αμαρουσίου η εκπομπή OFF CAMERA που παρουσιάζει κάθε Πέμπτη βράδυ η Αμαλία Κάτζου στo Epsilon.

Η εκπομπή που ξεκίνησε αθόρυβα το Φεβρουάριο βήμα βήμα κατακτά θέση στις επιλογές του τηλεοπτικού κοινού με την ψύχραιμη αλλά και ανθρώπινη προσέγγιση των θεμάτων.

Η πρώτη εσωτερική παραγωγή του Epsilon της εποχής Σαββίδη σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς η ηγεσία του καναλιού είναι αποφασισμένη να επενδύσει στην ποιότητα και η συγκεκριμένη εκπομπή έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στα ηγετικά κλιμάκια.

Ικανοποιημένη για την εξέλιξη αυτή είναι και η Αμαλία Κάτζου που ήδη κάνει σχέδια για τον Σεπτέμβριο.

Στον “πάγο” όμως έχουν μπει τα σχέδια της δημοσιογράφου για καλοκαιρινές διακοπές καθώς από τις αρχές Ιουλίου και τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Αυγούστου θα αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού δελτίου του σταθμού λόγω της απουσίας του Νίκου Ευαγγελάτου.

Από τη διοίκηση του σταθμού της “πιστώνουν”, και όχι αδίκως, ότι δημιούργησε από το πουθενά ανταγωνιστική ενημερωτική ζώνη απέναντι στα δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων καναλιών και μάλιστα χωρίς στην παρούσα φάση το απαραίτητο τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό.

Πηγή thefaq.gr

Comments are closed.