Ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιθυμεί τώρα ο Σαββίδης

 

Κλονισμένες οι σχέσεις του επιχειρηματία με τον Καμμένο

Ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ λέγεται ότι έχει ζητήσει η ιδιοκτησία του «Epsilon» να τηρούνται στα δελτία και στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού. Και δια της οδού των ίσων αποστάσεων από τα δυο μεγάλα κόμματα ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης επιχειρεί να επαναπροσδιορίσει τις πολιτικές του σχέσεις… Οι οποίες είχαν έντονο κυβερνητικό άρωμα.

Εσχάτως όμως κυκλοφορεί ότι οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον μικρότερο κυβερνητικό εταίρο και αρχηγό των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο έχουν κλονιστεί… Χωρίς αυτο να συνεπάγεται οτι εχουν κλονιστει και με το Μαξίμου. Το αντίθετο! Αφου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι σχέσεις του επιχειρηματία με το πρωθυπουργικό περιβάλλον εξακολουθούν να είναι άριστες.

Παράλληλα όμως ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να γεφυρώσει το χάσμα και με το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ  Κυριάκου Μητσοτάκη. Προς αυτόν το σκοπό επιχειρούν πρόσωπα, αλλά και γαλάζιοι παράγοντες της Βόρειας Ελλάδας που έχουν πρόσβαση και ο λόγος τους μετράει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα αποτελέσματα δεν είναι κακά, αφού υπάρχουν σημάδια που δείχνουν την αλλαγή του κλίματος μεταξύ των δύο πλευρών… Ενδεικτική ήταν η δημόσια παρέμβαση πριν δυο εβδομάδες της εκπροσώπου του κόμματος Μαρίας Σπυράκη με αφορμή την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη… Μια τοποθέτηση που τη χαρακτήριζε η διακριτικότητα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη του και οι ίσες αποστάσεις απο τους υπόλοιπους συλλόγους της Αθήνας.

Τέλος δεν ακούγεται τυχαία το όνομα του πρώην διεθνούς και νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη ως υποψηφίου για το δημο της Θεσσαλονίκης… Ενος προσώπου δηλαδή πολύ κοντά στον Ιβαν Σαββίδη και που διατηρεί καλές σχέσεις και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Comments are closed.