Συντονισμένες επιθέσεις φιλο-ΝΔ ΜΜΕ σε Βαρδινογιάννη, Αγγελοπούλου, Κόκκαλη

Γιατί η Πειραιώς ανοίγει πόλεμο στους επιχειρηματίες…

Μπορεί να μην επιτίθεται ευθέως η ΝΔ στην επιχειρηματική ελίτ του τόπου το κάνουν όμως για λογαριασμό της οι φιλικές της εφημερίδες! Συντονισμένα το τελευταίο διάστημα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο σε φιλονεοδημοκρατικά Μέσα οι επιθέσεις και μάλιστα ονομαστικά κατά επιχειρηματιών όπως η οικογένεια Βαρδινογιάννη, το ζεύγος Θεόδωρου και Γιάννας Αγγελοπουλου, εσχάτως η Κατερίνα Παναγοπούλου, σύζυγος του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου που ανέλαβε ειδική σύμβουλος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού… εως και ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος δεν ξέφυγε από το στόχαστρο!

Δεν γλύτωσε όμως ούτε ο νυν πρόεδρος των Ελλήνων βιομηχάνων Θεόδωρος Φέσσας που κατά τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου την περασμένη εβδομάδα ευχαρίστησε στην ομιλία του τον Αλέξη Τσίπρα! Μαλιστα “Τα Νέα” κατέγραψαν τη δυσφορία της Πειραιώς για τις ευχαριστίες Φέσσα και παράλληλα φιλοξένησαν ένα περίεργο ρεπορτάζ το οποίο εξηγούσε το παρασκήνιο των ευχαριστιών αποδίδοντας το σε κυβερνητικό εκβιασμό! Με λίγα λόγια το κομμάτι υποστήριζε ότι το Μαξίμου ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΕΒ να μιλήσει θετικά για τον πρωθυπουργό, αν ήθελε να δώσει το παρών ο Τσίπρας στη γενική συνέλευση!

Ωστόσο ανεξάρτητα από τη βασιμότητα των ισχυρισμών, “Τα Νέα” περιορίζονται στο ρεπορτάζ ή τις διαρροές μεταφέροντας το κλίμα… Διότι τα αμιγώς φιλονεοδημοκρατικά Μέσα, προχωρούν ένα βήμα παραπάνω, κατηγορώντας ονομαστικά τους επιχειρηματίες Βαρδινογιάννη, Αγγελόπουλο και Κόκκαλη που στηρίζουν Τσίπρα, αφήνοντας – επιπλέον (καινούργιο δηλαδή αυτό), σαφείς υπαινιγμούς ότι επιθυμούσαν την έξοδο από την ευρωζώνη και την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή!

Comments are closed.