Η χαρά του γονιού και η χαρά του πρεζονιού

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Αν έχεις παιδί μικρό και τρέχεις στις παιδικές,  ο Πειραιάς είναι η πόλη σου. Και ο Μώραλης ο δήμαρχος σου! Το βέβαιο πάντως είναι ότι δεν είναι ο Καμίνης! By far από τις χειρότερες περιπτώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Τον Μώραλη τον έχουμε κανιβαλίσει ουκ ολίγες φορές, για τις αμέτρητες βασιλόπιτες που κόβει κάθε χρονιά (είναι ικανός να κόβει μέχρι το Πάσχα!) . Όμως ο τύπος ξέρει πώς να κάνει βιώσιμη την πόλη του, αν είσαι mother και τρέχεις το βλαστάρι σου στις τσουλήθρες… Κάθε τόσο και λιγάκι έχεις δελτία Τύπου με ανακαινισμένες παιδικές χαρές. Κάθε τόσο και λιγάκι! Δεν υπάρχει!

Κάντε watch τις πιο πρόσφατες στη φωτό. Ο άλλος; Ο Καμίνης; Όχι δεν φτιάχνει την καμία, αλλά κάποιος λογικά πρέπει να του χει πει ότι τις παιδικές χαρές τις έχουν οι άνθρωποι στις πόλεις για να αράζουν τα πρεζόνια. Άλλη χρήση, δεν πρέπει να πάει ο νους του! Και είναι όλες στο δήμο Αθήνας, η μία χειρότερη και πιο παρατημένη από την άλλη! Ο ανεκδιήγητος μέχρι και την παιδική χαρά κάτω από την Ακρόπολη, στο Θησείο, την έχει  μες στα χάλια! Αλλά είπαμε, πρόκειται για παρεξήγηση… Κάποιος του χει σφυρίξει ότι τις παιδικές τις έχουμε για τα πρεζόνια! Έλεος!

Comments are closed.