Μονά, ζυγά δικά τους στη ΝΔ

Θα καταγγείλουν την κυβέρνηση, είτε φέρει θετική συμφωνία για το χρέος είτε όχι, με το πρόσχημα ότι ξεπούλησαν τη Μακεδονία

Το χαρτί της μυστικής συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών για το χρέος, με αντάλλαγμα το Μακεδονικό… θα σηκώσει επικοινωνιακά τις επόμενες ώρες η αξιωματική αντιπολίτευση εν όψει του αυριανού Eurogroup.

Η απόφαση της Πειραιώς που θα στηρίξουν τα φιλικά της ΜΜΕ το 24ωρο που διανύουμε θα στοχεύει στον εγκλωβισμό της κυβέρνησης, συνδέοντας τα δυο θέματα, δηλαδή της συμφωνίας που υπεγράφη στις Πρέσπες, με το χρέος… Με απώτερο στόχο όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα να την καταγγείλει! Δηλαδή μονά, ζυγά δικά της!

Συγκεκριμένα, αν η κυβέρνηση πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα για το χρέος στο αυριανό Eurogroup η ΝΔ θα καταγγείλει τον Αλέξη Τσίπρα ότι ξεπούλησε τη Μακεδονία με αντάλλαγμα μια καλή συμφωνία για το χρέος! Αν αντίθετα η ελληνική πλευρά δεν εξασφαλίσει μια καλή συμφωνία, η ΝΔ πάλι θα καταγγείλει την κυβέρνηση ότι ξεπούλησε τη Μακεδονία, χωρίς να καταφέρει να πάρει τίποτα από τους ξένους που τη χρησιμοποίησαν και στο τέλος την πέταξαν!

Comments are closed.