Στο φουλ οι μηχανές στον τομέα της ενημέρωσης του «Epsilon»

 

…από τον Δημήτρη Μιχαλέλη

Πυρετώδεις διεργασίες στον τομέα της ενημέρωσης καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο «Epsilon» μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού από τον Δημήτρη Μιχαλέλη, μέχρι πρότινος διευθυντή στη «Real News». Ο Δημήτρης Μιχαλέλης είναι γνώστης της τηλεοπτικής αγοράς, αφού είχε διατελέσει στο παρελθόν αρχισυντάκτης και διευθυντής σε δελτία ειδήσεων όπως του ΑLPHA, του ALTER και του MEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες το στέλεχος φιλοδοξεί να επαναφέρει στο τηλεοπτικό κοινό την εγκυρότητα και το πρεστίζ του δελτίου ειδήσεων του παλιού MEGA… Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στη στελέχωση του δελτίου με ικανούς και έμπειρους ρεπόρτερ και τεχνικούς  του μεγάλου καναλιού ορισμένοι εκ των οποίων βρίσκονται ήδη στο σταθμό, πριν από τον ερχομό του νέου γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης.

Ανάμεσά τους η Μαίρη Ορφανίδη, η Κωνσταντίνα Καζαντζή, η Δέσποινα Βλεπάκη, η Μαρία Παύλου, ο Δημήτρης Σαραφίδης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο του νέου καναλιού θα βασιστεί ακόμη: α) στο δυναμικό του «Epsilon» που θα ομογενοποιηθεί, β) σε προσωπικό της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που γνωρίζει την τηλεοπτική δημοσιογραφία και γ) σε κάποια από τα πρόσωπα του MEGA, καθώς και άλλων καναλιών.

Comments are closed.