Λαφαζάνης κατά δημοσκόπων

Η αυθαίρετη, ασύδοτη και χωρίς έλεγχο λειτουργία των περισσότερων δημοσκοπικών εταιρειών

Για άλλη μία φορά, η δημοσκόπηση της MRB εξαφανίζει στην κυριολεξία τη Λαϊκή Ενότητα από τις μετρήσεις της.

Οι περισσότερες δημοσκοπικές εταιρείας  λειτουργούν, εν είδει κερδοσκοπικού καρτέλ, αυθαίρετα, ασύδοτα και χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο, με τη λογική ότι η μιντιοκρατία και το ληστρικό πολιτικό σύστημα μάς πληρώνει και εφόσον μας πληρώνει, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

Στόχος του κλαμπ των δημοσκοπήσεων οι οποίες ως βροχή εμφανίζονται κάθε εβδομάδα, δεν είναι να αποτυπώσει τις τάσεις της κοινής γνώμης αλλά να τις κατευθύνει και να χειραγωγήσει πολίτες και πολιτικό σκηνικό. Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να συντηρούν τεχνητά και να αναδεικνύουν ως πραγματικό ένα σάπιο, διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο, εξαρτημένο και εξωνυμένο πολιτικό σκηνικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καθυβρίζονται χωρίς ουσία για όλα τα θέματα, πλην της γάγγραινας των δημοσκοπήσεων, οι οποίες βρίσκονται στο απυρόβλητο στη μεταξύ τους σκιαμαχία.

Ο λόγος είναι απλός: οι δημοσκοπήσεις εξυπηρετούν απολύτως το ψεύτικο διπολικό παιχνίδι και τις άλλες πολιτικές και κομματικές τσόντες που το περιβάλλουν.  Στο πλαίσιο αυτό, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διαθέτουν τα “δικά” τους δημοσκοπικά εργαλεία για να ανεβοκατεβάζουν κατά το δοκούν τη μεταξύ τους διαφορά, μοιράζοντας κάποια “ψίχουλα” στις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Η ΛΑ.Ε δεν μετέχει σε αυτό το κακοστημένο και άθλιο παιχνίδι που δίνει τη χαριστική βολή σε ό,τι ελάχιστο έχει απομείνει από δημοκρατία σε αυτήν τη χώρα.

Η ΛΑ.Ε αγωνίζεται για να ανατρέψει όλο το παρακμιακό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και δεν έχει ανάγκη από καμμιά δημόσκοπηση και από καμμιά δημοσκοπική εταιρεία για να εμφανίσει τη δυναμική της και την αυξανόμενη επιρροή της στον λαό.

Η ΛΑ.Ε θα αξιοποιήσει όλα τα πολιτικά, νομικά και κινηματικά μέσα για να αποκαλύψει το παιχνίδι που παίζεται με τις δημοσκοπήσεις στη χώρα μας, το οποίο άλλωστε συζητάει ο ελληνικός λαός, και γι’ αυτό έχουν απωλέσει την αξιοπιστία τους.

Comments are closed.